عزم و اراده علمی دانشگاه ایران برای کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد

| تاریخ ارسال: 1399/8/20 |
عزم و اراده علمی دانشگاه ایران برای کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد
دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی اعتباد با ستاد ملی مبارزه با مواد مخدر تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه بیستم آبان ۱۳۹۹ در نشست امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: به منظور کاهش آسیب اعتیاد در جامعه و پاسخگویی به این بخش از نیاز سلامت، امروز در نظر داریم با ستاد ملی مبارزه با مواد مخدر تفاهم نامه همکاری امضاء کنیم تا در کنار سایر فعالیت های توسعه و ترویج فرهنگ سلامت بتوانیم اقدامات موثرتری در حوزه پیشگیری از اعتیاد انجام دهیم .
وی افزود: پیرو اقدامات انجام شده در گذشته این تفاهم نامه می تواند دانشگاه علوم پزشکی ایران را در کنار تصمیمات کلان کشور واجد اثر موثرتری کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران این همکاری را باعث افتخار ملی دانست و افزود: امیدوارم بتوانیم بیش از گذشته و با بهره مندی از ظرفیت اساتید، دانشجویان و جمعیت تحت پوشش در زمینه های علمی و اجرایی به ستاد مبارزه با مواد مخدر نقش خود را ایفا کنیم.
وی با بیان این نکته که رسالت دانشگاه نسل سوم، ایجاد فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان است، اعلام کرد: ما این آمادگی را داریم به عنوان پایلوت در خصوص انجام پژوهش های کاربردی، فناوری های مرتبط با سلامت  با ستاد ملی مبارزه با مواد مخدر همکاری بیشتری داشته باشیم.
در ادامه نشست دکتر امیرحسین یاوری؛ مدیرکل پژوهش، ارتباطات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای بستر مناسب و ظرفیت علمی بسیار گسترده ای است.
وی خاطر نشان کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر در حوزه پیشگیری، درمان و مشاکت های مردمی فعال است، لذا برای تقویت نقاط قوت و شناسایی فرصت ها ضروری است قراردادهای همکاری را با اندیشمندان و خبرگان این حوزه تهیه کنیم.
مدیرکل پژوهش، ارتباطات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: امید است با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و تشکیل کارگروه های تخصصی،  مسائل و مشکلات آسیب اعتیاد را برطرف کنیم.
دکتر عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این جلسه ضمن اشاره به ظرفیت های موجود، گفت: ما علاقمند هستیم تا در زمینه تحلیل داده های ثبتی و انجام پیمایش های حوزه اعتیاد با ستاد ملی مبارزه بامواد مخدر مشارکت کنیم.
تهیه خبر : مرضیه ره نورد
عکس:مجید گرامی

دفعات مشاهده: 329 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر