این بار درس بخشندگی به یاد یگانه دخترش

| تاریخ ارسال: 1399/8/24 |
این بار درس بخشندگی به یاد یگانه دخترش
مرکز غربالگری سرطان در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) شهریار در ماه های آینده مزین به نام عزیزی می شود که پدر از دست دادنش را به حساب مصلحت الهی گذاشته و بهترین محل برای هزینه کردن سهم الارث او را حوزه سلامت تشخیص داده.
روزهای پایانی سال گذشته کرونا دخترش را گرفت؛ با او که صحبت می کنی، غم این پدر در کلامش حس شدنی است؛ بعد از گذشت ماهها هنوز ابایی از جاری شدن اشک هایش ندارد، به ویژه وقتی قصه آن شب تلخ و البته سخت برای بستری دختر تازه عروس بیست و نه ساله اش را در یک مرکز درمانی پایتخت به امید مداوا می شنوی.
زهرا خانم جعفری رفت و حاج ابوالفضل که حالا چاره ای جز پذیرفتن فقدانش را ندارد، بهترین انتخاب در حفظ یاد یگانه دخترش را در راه خدمت به اهالی شریف شهریار جستجو می کند؛ شاید مرهمی باشد بر دل داغدارش.
حاج ابوالفضل جعفری که روزگاری معلمی فرزندان اهالی شهریار را به عهده داشته، این بار به یاد یگانه دخترش «مرحومه زهرا جعفری» درس ایثار و بخشندگی را به همه ما داد.
او در تفاهم نامه ای با دانشگاه علوم پزشکی ایران متعهد شده تا دو طبقه از مرکز غربالگری سرطان شهریار را در بهار ۱۴۰۰ آماده کند تا دعای خیر تک تک افرادی که قرار است از این مرکز بهره مند شوند، پشت سر او و طلب آمرزش آنها نثار روح مرحومه زهرا جعغری شود.
حاج ابوالفضل درباره این نیت خیر می گوید: همانطور که در دنیا تلاش کردم، اندوخته ای برای معاش خود و خانواده فراهم کنم، تصمیم گرفتم، هم اندوخته ای برای دنیای آخرت جمع کرده و هم آمرزش دخترم را به واسطه این کار خیر از خداوند طلب کنم.
متن: حسین دزفولی
عکس: داوود نجفی

دفعات مشاهده: 1210 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر