رئیس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س): مرکز تولد بیمارستان رباط کریم تکمیل شد

| تاریخ ارسال: 1399/8/24 |
مرکز تولد بیمارستان رباط کریم تکمیل شد
رئیس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س):
مرکز تولد بیمارستان رباط کریم تکمیل شد
رییس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم از تکمیل مرکز تولد بیمارستان رباط کریم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س)، دکتر حامد اسدی شریف اظهار کرد: ساختمان چهار طبقه مرکز تولد در مساحتی معادل سه هزار و ۴۰۰ متر مربع ساخته شده و اکنون با پایان کار عمرانی و تجهیز آن با دو اتاق عمل و تجهیزات روز درمانی، آماده بهره برداری است.
وی با بیان اینکه در طرح های جدید عمرانی، تخت های بیمارستان رباط کریم نیز تا ۱۷۰ تخت افزایش می‌یابد، افزود: این مرکز درمانی ۱۰۰ تخت مصوب دارد که اکنون ۱۲۰ تخت فعال هستند اما در ساخت و سازهای پیش رو ۵۰ تخت دیگر نیز اضافه می شود.
دکتر اسدی در ادامه از راه اندازی طب هسته‌ای و پزشکی هسته ای در بیمارستان رباط کریم خبر داد و گفت: به منظور تشخیص زود هنگام انواع سرطان ها و عفونت‌های ناشناخته و سایر بیماریها، مرکز طب هسته‌ای این بیمارستان به زودی افتتاح می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) رباط کریم به عنوان بیمارستان «دوستدار کودک» نام گرفته و سال گذشته رتبه برتر ترویج زایمان طبیعی را در استان تهران کسب کرده است.
دکتر اسدی در ادامه با اشاره به راه اندازی ساختمان سه طبقه مراقبت های ویژه بیمارستان حضرت فاطمه در سال گذشته، گفت: در سال های اخیر علاوه بر تجهیز بخش های مختلف درمانی دو بخش VIP ،SCU و همچنین با خریداری دستگاه ماموگرافی، مرکز تشخیص سرطان سینه در این بیمارستان راه اندازی خواهدشد و اکنون بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) رباط کریم  جزء مراکز درمانی قرار گرفته که قادر به شناسایی تومور سینه است.
وی افزود: مرکز تخصصی دیابت نیز برای رفاه حال بیماران دیابتی و پذیرش بیماران در این بیمارستان فعال است؛ در این مرکز بررسی های لازم از جمله قلب، چشم، کلیه و دیگر اقدامات مورد نیاز بیماران دیابتی در یک روز انجام می‌شود.
تهیه خبر: محمد گل احمدی
تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 256 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر