برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با پدافند غیرعامل در مدیریت سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/8/24 |
برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با پدافند غیرعامل در مدیریت سلامت
وبینار آموزشی آشنایی با پدافند غیرعامل در مدیریت سلامت دوشنبه بیست و ششم آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، برای این وبینار هجده ساعت آموزش عمومی برای همه رسته های شغلی در نظر گرفته شده و تمامی کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی به استثنا هیات علمی و نیرو های طرحی و شرکتی دانشگاه علوم پزشکی ایران می توانند برای شرکت در وبینار در سامانه جام فردی ثبت نام کنند.
همچنین محاسبه ساعت آموزشی منوط به تکمیل فرم اثربخشی  از تاریخ ۲۷ آبان  لغایت سوم آذر ماه ۱۳۹۹ در سامانه جام فردی است.
دکتر غلامرضا معصومی و دکتر فهیمه برقی شیرازی مدرسین وبینار آموزشی آشنایی با پدافند غیرعامل در مدیریت سلامت هستند و علاقه مندان  از طریق لینک  https://imcall.iums.ac.ir/b/zrm-sxx-shi می توانند در وبینار شرکت کنند.

دفعات مشاهده: 750 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر