اولین وبینار با موضوع پاسخگویی اجتماعی برگزار می شود

| تاریخ ارسال: 1399/8/24 |
اولین وبینار با موضوع پاسخگویی اجتماعی برگزار می شود
 اولین وبینار تبیین انتظارات وزارت بهداشت از دانشگاه در زمینه پاسخگویی اجتماعی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علاقه مندان می توانند برای شرکت در این وبینار دوشنبه بیست و ششم آبان ۱۳۹۸ ساعت ۹ الی ۱۰ به این لینک  https://imcall.iums.ac.ir/b/۲fq-۹۳۷-b۱f  مراجعه کنند.
با توجه به اینکه برنامه پاسخگویی اجتماعی از برنامه های آتی دانشگاهها است، این وبینار به عنوان پیش نیاز، جلسات آموزشی برگزار شده در آینده خواهد بود. به همین دلیل شرکت در این وبینار برای کارکنان الزامی است.
در اطلاعیه این وبینار با تاکید بر اینکه پاسخگویی به نیازهای جامعه از رسالت های اصلی دانشگاه ها است، آمده: در سالهای اخیر با سیاست های رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و اجرای برنامه تحول و نوآوری آموزش پاسخگویی اجتماعی، اقدامات موثری در تغییر رویکرد بدنه کل دانشگاه انجام شده است.
با این وجود نهادینه کردن این موضوع خصوصا در دانشجویان، نیاز به عزم جدی و مشارکت جدی همه اساتید، کارکنان و دانشجویان و ایجاد بسترها و زمینه مشارکت ذی نفعان (خصوصا در زمان بحران پاندمی کوید ۱۹) دارد، بنابراین از تمامی کارکنان دعوت می شود، حتما در این وبینار شرکت کنند.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر