شرکت فناور آرام گستر حکیم؛ فعال در پاسخگویی به نیاز جامعه

| تاریخ ارسال: 1399/8/25 |
شرکت فناور آرام گستر حکیم؛ فعال در پاسخگویی به نیاز جامعه
مدیر تولید شرکت آرام گستر حکیم تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران: هدف اصلی شرکت، استفاده از دانش روز در تولید و تامین محصولات مورد نیاز مناسب سازی محیط با بهترین کیفیت، بالاترین ضریب امنیت و سازگاری با محیط براساس اصول طراحی همگانی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس امیر حسن حکیمیان؛ مدیر تولید و عضو هیئت مدیره شرکت آرام گستر حکیم در خصوص معرفی این شرکت، گفت: شرکت فناور از سال ۱۳۹۵ به طور تخصصی در زمینه مناسب‌سازی محیط زندگی افراد کم‌توان و ایجاد زندگی مستقل، خدمات خود را به جامعه هدف فعالیت می کند.
وی افزود: با توجه به اقتصاد مقاومتی، حمایت از کالای ایرانی و اهمیت تولید ملی، تمامی قطعات از صفر تا صد در داخل کشور تولید می شود، لذا این سیاست موجب صرفه‌جویی ارزی و ایجاد اشتغال برای ایران و ایرانینان شده است.
حکیمیان اظهار کرد: محصولات شرکت آرام گستر حکیم شامل صندلی حمام، نرده راهرو و دستگیره‌های نگهدارنده سرویس بهداشتی می شوند؛ جنس آنها آلومینیومی پنج پره، روکش تمام پلاستیک آنتی باکتریال و اتصالات استیل ۳۰۴ زنگ نزن هستند تا ماندگاری و تحمل شرایط محیطی را تضمین کنند.
مدیر تولید شرکت آرام گستر حکیم ادامه داد: تجهیزات تولید داخل دارای کیفیت و ویژگی‌های رقابتی با نمونه‌های اروپایی خود هستند. علاوه بر عمر مفید حداقل ۱۵ ساله این تجهیزات، همه خدمات پس از فروش نیز در داخل کشور ارائه می‌شوند.
مهندس حکیمیان افزود: این شرکت بنای خود را بر عرضه بهترین و با کیفیت‌ترین محصول موجود در دنیا قرار داده که مشابه آن‌ها از کشور آلمان و یا تحت لیسانس آلمان با گواهی TUV و SGS سوییس ارائه می شود.
وی گفت: قیمت محصولات شرکت آرام گستر حکیم در مقایسه با نمونه‌های خارجی ۵۰ درصد پایین تر است؛ همچنین کیفیت آن نیز در مقایسه با نمونه‌های خارجی، طبق آزمایشات بالاتر بوده و با افتخار به عرض می‌رسانیم، هم اکنون ایران به عنوان ششمین کشور تولید کننده این تجهیزات درجهان شناخته می شود.
عضو هیئت مدیره شرکت آرام گستر حکیم افزود: در حال حاضر این شرکت بالغ بر ۳۰ نوع محصول مختلف برای مناسب‌سازی منازل سالمندان، معلولین، جانبازان و افراد کم توان تولید می کند که در آینده ای نزدیک به ۵۰ نوع محصول می رسد.
وی خاطر نشان کرد: تمام این محصولات براساس نیازسنجی و بازدیدهای میدانی از شرایط منازل، آسایشگاه ها، بیمارستانها  و نیاز‌ها و اولویت‌های اولیه آن‌ها به مرحله تولید رسیده است.
از سوابق کاری شرکت آرام گستر حکیم می توان به تجهیز و مناسب سازی موسسه خیریه کهریزک، بزرگترین مجتمع نگهداری از سالمندان و معلولین کشور و سازمان بهزیستی کشور و ستاد مناسب سازی کشور اشاره کرد.
خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر