درس آموخته های دوران کرونا به روایت معاون درمان دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/8/27 |
درس آموخته های دوران کرونا به روایت معاون درمان دانشگاه
معاون درمان درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بر این باور است که دوران کرونا فرصتی مناسب برای نظام سلامت ایجاد کرد تا نقش حاکمیتی و ایثارگرانه کادر درمان دیده شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در «وبینار همزیستی و مشارکت؛ درس آموخته های مبارزه با بحران کوید ۱۹»، گفت: بعد از شروع بحران کووید ۱۹، شاهد همدلی بسیار خوبی بودیم که این خود روحیه ایثارگری را افزایش داد.
وی ضمن اشاره به شرایط سخت و تنگناهای موجود از زحمات مدافعان سلامت تشکر کرد و گفت: کادر درمان در این چند ماهه به صورت شبانه روزی تمام توان خود را برای مقابله با کرونا به کار گرفتند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: یکی دیگر از دستاوردهایی که در زمان کرونا به دست آمد؛ تجمیع خدمات و یکسان سازی منابع درسطح استان تهران بود که بعد از تشکیل ستاد کرونا، تمام ظرفیت‌ها و منابع را ساماندهی و مورد استفاده قرارگرفت.
وی گفت: خوشبختانه با پذیرش هزار بستری در طول شبانه روز، هیچ بیماری در پشت درهای ‌بیمارستان نمانده و ما توانستیم تجمیع خدمات را به طور مشخص در سطح شهر تهران به انجام برسانیم.
 معاون درمان ستاد کرونای استان تهران خاطرنشان کرد: وجود کرونا باعث شد تا دید ما را نسبت به طراحی نوین بیمارستانی تغییر کند و با وجود مشکلات موجود، همکاری بین بخشی توسعه یاید و زیرساخت های مراکز درمانی تجهیز شود.
دکتر توکلی تصریح کرد: یکی از طرح های مورد نیاز در حوزه درمان و حوزه بهداشت، بحث تله مدیسین (درمان از راه دور) است که  امیدواریم با توسعه کلینیکهای مجازی این چالش برطرف و شرایط بهبود یابد.
وی با بیان اینکه دستاورد دیگر در این دوران که جنبه اجتماعی داشت ایجاد مراکز مراقبتی و نقاهتگاهی در دوره اول بود  و بخش خصوصی توانست رسالت اجتماعی خود را در این حوزه به خوبی ایفا کند، افزود: راه اندازی و تجهیز بخش آزمایشگاهی، خرید خدمت کامل از بخش خصوصی و توسعه شبکه آزمایشگاهی از دیگر دستاوردهای این دوران بود.
دکتر توکلی از همکاری بسیار خوب بیمارستان‌های غیر دولتی( خصوصی ،عمومی، وابسته به نهادهای خاص وخیریه) تقدیرکرد و افزود: میزان ارائه خدمات و مشارکت بخش خصوصی در دوران کرونا مثال زدنی است.
وی ساماندهی و بهره گیری از ظرفیت  دانشجویی برای مشاوره تلفنی در دوران کرونا را بسیار خوب دانست و افزود: دانشجویان توانستند نقش اجتماعی خود به خوبی ایفاء کنند.
دکتر توکلی گفت: یکی از چالش هایی که دراین دوران با آن مواجه هستیم عدم ملاقات برای بیماران کرونایی در بیمارستان ها است که پیشنهاد می کنم در قالب یک پروژه و برگزاری دوره های آموزشی از ظرفیت داوطلبان حوزه های مختلف و بهبود یافته برای ارائه خدمات غیر مدیکال استفاده شود.
انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران وبینار همزیستی و مشارکت؛ درس آموخته های مبارزه با بحران کوید  ۱۹ را چهارشنبه بیست و یکم آبان ماه ۱۳۹۹ برگزار کرد.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 1732 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر