جشن روز شکوفه های نارس در بیمارستان اکبرآبادی برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/8/28 |
جشن روز شکوفه های نارس در بیمارستان اکبرآبادی برگزار شد
آیین روز جهانی نوزادان نارس (۱۷ نوامبر) و همچنین یک ساله شدن بانک شیر مادران مرکز آموزشی درمانی شهید اکبر آبادی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان اکبرآبادی، سه شنبه بیست و هفتم آبان ۱۳۹۹ پزشکان و پرستاران بخش NICU مرکز شهید اکبرآبادی در مراسمی که با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد، روز جهانی نوزادان نارس را گرامی داشتند .
تیم درمانی بخش NICU بیمارستان شهید اکبر آبادی با بهره‌گرفتن از فنآوری‌های پیشرفته و نوین، مجهز ترین دستگاه ها و به روز‌ترین مراقبت‌ها، تمام تلاش خود را برای ارائه مراقبت ایمن، آموزش، حمایت همه جانبه از والدین، قراردادن همه نوزادان نارس در برنامه های پیگیری و غربالگری بینایی، شنوایی و تکاملی به کار می گیرند.
هر ساله حدود ۱۵ میلیون نوزاد نارس در دنیا متولد می شوند که چیزی معادل یک نوزاد در هر ده تولد است. از این تعداد سالانه، یک میلیون نوزاد به دنبال عوارض نارسی فوت می کنند و شمار زیادی از نجات یافتگان مدت زیادی از زندگی خود را با عوارض نارسی مانند فلج مغزی، مشکلات بینایی و شنوایی دست به گریبان هستند.
نوزاد نارس به نوزادی گفته می‌شود که تولد زودهنگام پیش از ۳۷ هفته‌ داشته باشد. در ایران آمار تقریبی تولد نوزادان نار‌س دوازده درصد است. این نوزادان نیازمند مراقبت‌های خاص و پیگیری همه جانبه از ابعاد مختلف سلامت از جمله وضعیت رشد و تکامل، ارزیابی شبکیه چشم، بینایی و شنوایی هستند.
هفدهم نوامبر، روز جهانی نوزاد نارس نامگذاری شده. هدف از نامگذاری این روز افزایش آگاهی و هشدار به عموم مردم درباره نوزادان نارس است.
 تهیه خبر: علی علی
تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 361 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر