در ارتباط اینترنتی مسئولان دو دانشگاه اعلام شد ارتقا سطح همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیترانه شرقی

| تاریخ ارسال: 1399/8/28 |
ارتقا سطح همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیترانه شرقی
در ارتباط اینترنتی مسئولان دو دانشگاه اعلام شد
ارتقا سطح همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیترانه شرقی
مسئولان دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیترانه شرقی در یک ارتباط اینترنتی بر تداوم و ارتقاء سطح همکاری ها تاکید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در یک ارتباط اینترنتی راه های ارتقاء همکاری های مشترک و پیگیری برنامه های قبلی بین دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) بررسی شد.
وی با بیان اینکه در این ارتباط مشکلات برنامه ها مطرح و در خصوص راهکار های حل آنها گفتگو شد، افزود: دو دانشگاه آمادگی خود را برای ارتقاء سطح همکاری ها اعلام کردند.
دکتر مقتدایی اظهار امیدواری کرد تا برنامه های مشترکی که از قبل بین دو دانشگاه وجود داشته و به دلایلی متوقف شده بود، دوباره از سر گرفته شود.
این ارتباط اینترنتی سه شنبه بیست و هفتم آبان ۱۳۹۹  با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس، دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر حمید برادران؛ سرپرست مدیریت توسعه امور بین الملل، دکتر زهرا کریمیان؛ سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین الملل، دکتر سید احمد احمدی؛ سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس بین الملل و رییس، معاون بین الملل، رئیس دانشکده پزشکی و دندانپزشکی  دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) برگزار شد.
تنظیم خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر