در چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان تاکید شد: همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با محققان علوم شیلات

| تاریخ ارسال: 1399/8/28 |
همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با محققان علوم شیلات
در چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان تاکید شد:
همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با محققان علوم شیلات
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان، بر گسترش همکاری با محققان علوم شیلاتی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده چهارشنبه بیست و هشتم آبان ۱۳۹۹ در روز آغازین چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان با اشاره به تفاهمنامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، گفت: این تفاهمنامه بستر همکاری و هم افزایی در تامین و ارائه خدمات طرفین بوده و می توان در این مسیر، برنامه های آموزشی، پژوهشی، فناورانه و خلق کسب و کارهای نوپا را طرح ریزی کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: استفاده از فرصت ها، روابط، زیرساخت ها و امکانات موجود برای شناسایی، رشد و پرورش پروژه ها یکی از نکات ضروری است که دو مجموعه در همکاری های مشترک، می توانند از این پتانسیل ها بهره ببرند.
در ادامه این کنگره دکتر محمود بهمنی؛ رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور نیز با تاکید بر اینکه مصرف سرانه آبزیان در ایران به بیش از سیزده کیلوگرم به ازای هر نفر در سال رسیده، افزود: این رقم در دنیا بیش از بیست و چهار کیلوگرم برآورد می شود؛ از این رو باید برای ارتقای بیشتر مصرف انواع آبزیان در ایران، کوشید تا نسل های آینده از سلامت بهتری برخوردار شوند.
وی گفت: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، جزو معدود موسساتی است که دارای معاونت ترویج و انتقال یافته ها است و برگزاری دوره های آموزشی برای بهره برداران، پیاده سازی پایلوت پروژه های مختلف در مزارع و انتشار تعداد کثیری مجله و کتاب، از مهمترین فعالیت های این معاونت به شمار می رود.
در ادامه این وبینار دکتر نبی اله خون میرزایی؛ رئیس سازمان شیلات ایران نیز ضمن تاکید بر لزوم تقویت شرکت های دانش بنیان و افزایش ضریب نفوذ دانش و بهره وری در حوزه شیلات، اظهار کرد: پیش درآمد هر تغییری، پژوهش های پایه ای و کاربردی، ترویج دستاوردهای نوین علمی و آموزش پیوسته بهره برداران در راستای دستیابی به اهداف پیش بینی شده است.
وی خاطر نشان کرد: با پشتیبانی همه جانبه از سرمایه گذاران و بهره برداران، بستر رشد روزافزون ارزش آفرینی، تولید، اشتغال، صادرات شیلاتی و مصرف سرانه آبزیان در کشور فراهم شده است.
چهارمین کنگره بین‌المللی تحقیقات شیلات و آبزیان با همکاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، سازمان شیلات ایران، پژوهشکده اقیانوس شناسی و علوم جوی و سایر دانشگاه ها و مشارکت انجمن علمی ماهیان زینتی ایران از بیست و هشتم آبان آغاز شده و تا ۵ آذر ادامه دارد.
این کنگره، با هدف ارتقای سطح علمی محققان، کارشناسان، علاقه مندان و دست اندرکاران حوزه تحقیقات و اجرا در در محورهای بیولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان، تغییر اقلیم و آبزی‌پروری، پرورش جلبک و گیاهان آبزی، آکواپونیک، تغذیه و غذای زنده در آبزی پروری، به‌گزینی و اصلاح نژاد ماهیان، بهداشت و بیماری‌ها، بازار و بازاریابی، فرآورده های محصولات شیلاتی و آبزی پروری و سلامت انسان برگزار شد و سخنرانانی از کشورهای خارجی مانند مالزی، هند، آمریکا، ترکیه، آلمان، ایتالیا، سنگاپور، شیلی، پاکستان، عراق، برزیل، استرالیا، مالاوی، الجزیره و اسلوونی نیز در آن شرکت کردند.
در مجموع ۲۶۵ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که در میان آنها ۱۶۲ عنوان پس از داوری های انجام گرفته، توسط نویسنده مسئول طی روزهای برگزاری ارائه خواهد شد.
تهیه خبر: وحید زندی
تنظیم خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 162 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر