آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای  مشارکت در طرح شهید سلیمانی؛ به منظور مدیریت و ‌کنترل اپیدمی کووید_۱۹

| تاریخ ارسال: 1399/8/29 |
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای  مشارکت در طرح شهید سلیمانی؛ به منظورمدیریت و ‌کنترل اپیدمی کووید_۱۹

دکترکوهپایه زاده از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مشارکت در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ؛ به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی کووید _۱۹ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده  در جلسه ستاد بحران روز چهارشنبه، بیست وهشت آبان ۱۳۹۹  عنوان کرد: اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا ویروس  از اول آذرماه با مشارکت  دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز می شود.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: این طرح با همکاری وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفین و به صورت سراسری اجرا می شود.
وی اظهار کرد : طرح مدیریت و‌کنترل اپیدمی کووید_۱۹ به شیوه محله و خانواده محور و مبتنی بر شعار« هر خانه؛ یک پایگاه سلامت » عملیاتی می شود که دانشگاه علوم پزشکی ایران هم به عنوان یکی از مجریان این برنامه همکاری و حضور فعال دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر استفاده از ظرفیت نیروی های داوطلب ( کادر درمان ، پزشکان ،پرستاران و دانشجویان) جهت حضور مشارکت حداکثری در این طرح تاکید کرد و افزود: سازماندهی کمیته های عملیاتی و‌ تیم های اجرایی بر اساس سه محور اصلی مراقبت ،حمایت و نظارت در دستور کار بخشهای مختلف قرار دارد.
وی با اشاره به انجام تست های گسترده، هدفمند و هوشمند در مناطق تعیین شده ؛ خاطر نشان کرد:شناسایی همه افراد در تماس نزدیک با فرد مبتلا، جدا سازی و رهگیری بیماران ، تقویت فرآیند درمان  و کاهش حداکثری موارد بستری در این طرح مورد توجه است.
دکتر کوهپایه زاده اعلام کرد:دانشگاه علوم پزشکی ایران در عملیاتی شدن ۳۰ اقدام اجرایی این طرح مشارکت کامل خواهد داشت؛ به ویژه در بخش مراقبت با انجام تستهای وسیع، رصد بیماران و افراد در تماس نزدیک،معرفی  افراد مبتلا به مراکز جامع و یا بیمارستانها ، آموزش بیماران و  عموم مردم ؛ دانشگاه حضور فعال دارد.
تهیه خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 457 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر