رییس هئیت مدیره دانا پلیمر فناور: برای تولید انبوه پوششهای آنتی باکتریال در دوران کرونا آماده ایم

| تاریخ ارسال: 1399/9/1 |
برای تولید انبوه پوششهای آنتی باکتریال در دوران کرونا آماده ایم
رییس هیأت مدیره دانا پلیمر فناور:
 برای تولید انبوه پوششهای آنتی باکتریال در دوران کرونا آماده ایم
رییس هیأت مدیره شرکت دانا پلیمر فناور از آمادگی این شرکت برای تولید انبوه پوششهای آنتی باکتریال در دوران کرونا خبر داد. شرکت دانا پلیمر فناور همکار مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر میلاد مهرانپور؛ رییس هیأت مدیره هلدینگ دانا گفت: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا و نیاز بیش از پیش به محصولات پلیمری؛ این شرکت آمادگی خود را برای تولید انبوه محصولات بیمارستانی از جمله مدارات تنفسی و نیز پوششهای آنتی باکتریال با عملکرد سریع اعلام می کند.
وی با بیان اینکه پوششهای از بین برنده فوری میکروب و باکتری  تولید شده در این شرکت دارای ثبت اختراع جهانی است، افزود: این محصول در شرایط تولید انبوه قراردارد و ما آمادگی داریم تا محصول فوق را به مراکز درمانی، بیمارستانی، مراکز فروش، فروشگاهها و مترو ارائه کنیم.
دکتر مهرانپور خاطر نشان کرد: با توجه به تخصص شرکت دانا پلیمر فناور و روند رو به رشد محصولات پزشکی، این مجموعه نیاز به تعامل بیشتر با دانشگاه های علوم پزشکی را احساس کرد و به همین منظور همکاری با مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال ۱۳۹۸ آغاز شده است.
وی با بیان اینکه شرکت دانا پلیمر فناور یکی از شرکتهای هلدینگ دانا پلیمر است، افزود: این هلدینگ بیش از بیست و پنج سال در صنایع مختلف از جمله صنایع لاستیک و پلاستیک فعالیت می کند.
رییس هیأت مدیره شرکت دانا پلیمر فناور گفت: با توجه به نیاز روزافزون صنایع پزشکی به قطعات پلیمری از جمله لاستیک و پلاستیک، این شرکت فناور اقدام به راه اندازی خطوط تولید قطعات پلاستیکی پزشکی در فضای تولیدی اتاق تمیز کرده و به منظور تولید قطعات ویژه دارای مجوز از اداره کل تجهیزات پزشکی است.
وی افزود: با توجه به نیاز شرکتهای تولیدی در این هلدینگ، وجود یک شرکت تحقیق و توسعه برای پشتیبانی محصولات همواره مورد توجه بوده و شرکت تحقیقاتی دانش بنیان این مجموعه مسئولیت تغذیه علمی آن را بر عهده دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت شرکت دانا پلیمر فن آور  www.danapolygroup.com مراجعه کنید.
تهیه خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 629 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر