تغییر در مدیریت ‌آمار و فن‌آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/9/1 |
تغییر در مدیریت ‌آمار و فن‌آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر احسان بی طرف به عنوان سرپرست مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده چهارشنبه بیست و هشتم آبان ۱۳۹۹  در نامه ای ضمن موافقت با درخواست استعفای دکتر علیرضا طهرانی یزدی از خدمات وی در زمان تصدی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تشکر کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در ابلاغ جداگانه ای دکتر احسان بی طرف را به عنوان سرپرست جدید مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات منصوب کرد.
تأمین، بهبود و ارتقاء بسترها و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، توسعه سیستم‌های اطلاعاتی در سطوح مختلف مدیریت، تقویت و بهینه سازی HIS و MIS دانشگاه مبتنی بر نیازهای طرح تحول سلامت، تسهیل در تولید، جمع آوری، پردازش و انتشار داده‌ها و اطلاعات حوزه سلامت، ایجاد چابکی در ارائه خدمات سلامت با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم جهت ارائه خدمات سلامت الکترونیکی به شیوه عادلانه و سریع به آحاد مردم از مهم ترین وظایف برشمرده در ابلاغ سرپرست جدید مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات است.

دفعات مشاهده: 574 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر