در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی دانشگاه علوم پزشکی ایران دستگاه برگزیده استان تهران شد

| تاریخ ارسال: 1399/9/1 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران دستگاه برگزیده استان تهران شد
در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی
دانشگاه علوم پزشکی ایران دستگاه برگزیده استان تهران شد
دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی به عنوان دستگاه برگزیده در محور مدیریت مبارزه با بیماری کرونا معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی  علاوه بر معیار شاخص‌های عمومی و اختصاصی از جنبه مقابله با بحران کرونایی نیز مورد ارزیابی عملکرد قرار گرفت و به عنوان دستگاه اجرایی برگزیده در استان تهران انتخاب شد.
دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندار و رییس ستاد جشنواره شهید رجایی استان تهران در متنی خطاب به رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تاکیدات دولت محترم تدبیر و امید بر اجرای برنامه های اصلاح نظام اداری با هدف ارتقای بهره وری، پیشرفت و توسعه استان، اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران براساس ارزیابی های انجام شده در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی استان تهران در سال ۹۹  به عنوان «دستگاه برگزیده در محور مدیریت مبارزه با بیماری کرونا» انتخاب می شود.
در جشنواره امسال ۶۳ دستگاه در استان تهران در شش محور و در قالب شاخص های عمومی و اختصاصی مورد ارزیابی قرار گرفتند که از ۱۸ دستگاه برتر اجرایی استان تهران قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر