راه اندازی دوره مجازی فوریت های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/9/1 |
راه اندازی دوره مجازی فوریت های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از تدوین و راه اندازی رشته فوریت های پزشکی به صورت مجازی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در نظر داریم با همکاری معاونت بین الملل، معاونت آموزشی و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان اورژانس کشور دوره کاردانی فوریت های پزشکی را به صورت مجازی برگزار کنیم.
وی افزود: دوره کاردانی فوریت های پزشکی به صورت چهار ترم (سه ترم تئوری و یک ترم عملی) ارائه و در دوره اول حدود ۳۰-۲۵ دانشجو پذیرش می شود.
دکتر توکلی اعلام کرد: این دوره برای اولین بار از ترم آینده برای دانشجویان کشور افغانستان به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود .
وی گفت: هدف اصلی ما این است که این دوره را به صورت مدون در کشور و منطقه استاندارد سازی کنیم. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت تربیت نیروی انسانی در حوزه فوریتهای پزشکی حائز، خاطر نشان کرد: توان علمی و مهارتی این گروه افراد بسیار مهم است؛ لذا برنامه ریزی برای برگزاری این دوره در اولویت کار دانشگاه قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به شرایط بحران کرونا، افزود: معاونت بین‌الملل دانشگاه باید در شرایط فعلی آموزش‌ها را به صورت مجازی پیش ببرد و برگزاری این دوره ها تقویت شود.
تهیه خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 372 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر