| تاریخ ارسال: 1399/9/1 |
در دانشگاه علوم پزشکی ایران کلید خورد
آغاز پروژه ملی آشنایی معلمین با مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت

پروژه ملی آشنایی معلمین آینده کشور با مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران کلید خورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه اجرای پروژه آموزش مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت برای گروه معلمان به ویژه فارغ التحصیلان جوان به عنوان هدف راهبردی در دانشگاه سلامت محور ایران در نظر گرفته شده، افزود: این پروژه از بهمن ماه سال جاری در قالب ۱۰ واحد درسی و ۱۷۰ ساعت به صورت مجازی برای حدود ۷۰ هزار معلم دانشجو برگزار می شود.
 وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه معلمان گستره بزرگی در سطح ملی را شامل می‌شوند و به شکل نافذی برای تدریس در کشور حضور دارند؛ این دوره برای این گروه هدف ارائه می شود تا زنجیره افزایش آگاهی و دانش سلامت به دانش آموزان منتقل و در نتیجه سطح سواد سلامت خانواده ها هم ارتقاء یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پیرو امضای تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان، دانشجویان در کنار آموزش های تخصصی خود این دوره را می گذرانند و در پایان یک مدرک دانشگاهی به آنها ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: طرح آشنایی با مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت برای افزایش توانمندی های معلمان الزامی است.
دکتر کوهپایه زاده افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور تحقق هدف راهبردی افزایش سطح سلامت جامعه، تمامی هزینه های تولید محتوا و اجرای این طرح را بر عهده دارد.
جلسه هماهنگی اجرای این طرح با حضور رئیس، نمایندگان دانشکده پزشکی و گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران، شنبه یکم آذر ۱۳۹۹ برگزار شد.
تهیه خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر