• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری اولین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با بیماری کرونا شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/9/1 |
اولین جلسه پیگیری و اجرائی نمودن طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کرونا به ریاست فرماندار در محل فرمانداری برگزار گردید.
به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، نظام ملکشاهی، در این جلسه که با حضور بخشدار مرکزی، رییس اداره صمت، رییس شبکه بهداشت، ریس اتاق اصناف برگزار گردید بیان کرد: با تاکید بر ضرورت همکاری و همراهی همه ادارات نهادها صنوف و ... برای اجرایی و عملیاتی شدن مصوبات ابلاغی و مکاتبات طرح جامع مدیریت هوشمند، محدودیتهای بیماری کرونا اهتمام ویژه همه اعضای ذیربط را برای بهبود وضعیت شهرستان از نظر تعداد مبتلایان و بستری شدگان و تبدیل وضعیت شهرستان از نارنجی به سفید را خواستاریم.
نماینده عالی دولت در ادامه عنوان نمود:
 بنرهایی با معرفی اصناف و شغل هایی که در این  دو هفته باید تعطیل شوند از طرف اداره صمت و اتاق اصناف چاپ و در سطح شهرستان نصب گردد و همچنین کنترل و بازرسی مرتب از اصناف در سطح شهرستان انجام گرد.
وی در پایان  در خصوص احداث سومین مرکز تست کرونا در این شهرستان گفت: شهرداری نصیر شهر با همکاری شبکه بهداشت برای احداث سومین مرکز تست کرونا در این شهر اقدامات لازم را مبذول کنند.
 لازم به ذکر است مقرر شد ادارات ویژه نظیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای راه و شهرسازی،  شبکه بهداشت و درمان، بخشداری مرکزی و شهرداران و دهیاران، اصناف،  تعاون،  فرماندهی انتظامی، راهور، و پلیس راه گزارش عملکرد طرح ویژه اول آذرماه رعایت فاصله گذاری اجتماعی جرایم فردی و گروهی و عدم استفاده از ماسک و غیره را روزانه به فرمانداری منعکس نمایند. و همچنین کلیه جلسات، همایشها،  نمایشگاه‌ها،  گروه های مذهبی ورزشی به جز موارد مرتبط با بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد.

دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر