دیدار معاون رییس جمهور با خانواده شهید پویانی راد

| تاریخ ارسال: 1399/9/2 |
دیدار معاون رییس جمهور با خانواده شهید پویانی راد
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید مدافع سلامت، دکتر محمود پویانی‌راد؛ متخصص بیهوشی بیمارستان فیروزگر دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از نوید شاهد تهران بزرگ، سعید اوحدی؛ معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شنبه یکم آذر ۱۳۹۹ در دیدار با خانواده شهید مدافع سلامت «دکتر محمود پویانی راد»، اظهار کرد: پزشکان و کادر درمان در حرفه‌ای مشغول هستند که وجودشان برای مردم موجب آرامش است.
وی با اشاره به بحران کرونا در کشور، گفت: پزشکان و کادر درمانی در این شرایط خالصانه و آگاهانه خدمت می‌کنند؛ این خدمت و ایثار ارزش مقدسی دارد و باید قدردان آن‌ها باشیم.
معاون رئیس جمهور خطاب به خانواده شهید مدافع سلامت به ویژه مادر این شهید، گفت: در روایت آمده است که شهدا نخستین کسانی که مورد شفاعت قرار می‌دهند والدین، همسر و فرزندانشان هستند.
شهید مدافع سلامت دکتر محمود پویانی راد؛ متخصص بیهوشی بیمارستان فیروزگر دهم شهریور ماه ۱۳۹۹ به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در سن ۵۹ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

دفعات مشاهده: 701 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر