رئیس پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1399/9/2 |
رئیس پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد
دکتر سید عباس متولیان برای دو سال آینده، رییس پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده شنبه یکم آذز ۱۳۹۹ دکتر سید عباس متولیان؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان رئیس پارک علم و فناوری سلامت این دانشگاه منصوب کرد.
تشکیل شورای پارک و اداره امور پارک طبق اساسنامه، تنظیم نظامنامه پارک به ویژه شفاف سازی فرایندهای جذب، قرارداد و استقرار شرکت ها، پیگیری امور اجرایی در بهره برداری و راه اندازی هر چه سریعتر فضاهای اختصاص یافته به پارک، تنظیم بودجه سالیانه و تهیه گزارش های مالی برای ارائه به هیات امنای پارک و تلاش در جلب حمایت بانک ها، موسسات مالی و اعتباری و صندوق های حمایت از فناوری در توسعه پارک از ماموریت های برشمرده در متن ابلاغ رییس پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در این ابلاغ با اشاره به اهمیت جلب همکاری افراد توانمند و هماهنگی با ذینفعان داخل و خارج از دانشگاه برای انجام ماموریت ها، اظهار امیدواری کرد تا دکتر متولیان با استعانت از خداوند متعال درانجام ماموریت های محول شده در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور موفق باشد.

دفعات مشاهده: 615 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر