• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری سومین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در فرمانداری شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/9/3 |
سومین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در فرمانداری شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، نظام ملکشاهی در سومین جلسه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در خصوص پایان مماشات با اصناف و کسبه گروه ۳ و ۴ که ممنوعیت فعالیت در شهرستان را دارند، ضمن تبریک هفته بسیج و قدردانی از زحمات شبانه روزی انجام شده طی دو روز گذشته و ادامه آن، بیان کرد: دوره پلکانی اجرا کردن طرح تمام شد و تا دیروز بحث آموزش، تذکر لسانی و پیگیری بود و امروز زمان مماشات است اما از فردا با ظرفیت حداکثری برای اجرای کامل طرح اقدام خواهیم نمود.
نماینده عالی دولت با اشاره به مشکلات معیشتی شهروندان و گلایه هایشان در خصوص تعطیلی مراکز فروششان بیان کرد: برای قطع زنجیره کرونا و پیشگیری از شیوع آن، با مدیریت هوشمند ، درایت و نگاه ویژه به شرایط حادث شده برای بازگشت به کنترل این بیماری منحوس بدون کوچک ترین واهمه ای براساس ابلاغیه ها ستاد ملی مقابله با کرونا اقدام خواهیم نمود و هیچ فردی حق تردید در اجرای دستورات را ندارد و با معرفی خاطیان به مراجع قضایی به جد برخورد خواهیم نمود.
وی با اشاره بع این که هدف دولت و مسئولان شهرستان تعطیلی اصناف و مچ گیری نیست بلکه قطع زنجیره کرونا است، افزود: با اجرای دقیق این طرح نخست کمک به خود، خانواده و عزیزانمان نموده این تا بتوانیم با کنترل این بیماری تلفات و مبتلایان کم تری در سطح شهرستان و به تبع آن کشور داشته باشیم تا هر چه سریع تر به فضای عادی برگردیم چرا که ثمره عمل نمودن به این مهم جز صیانت از سلامت مردم چیز دیگری نیست.

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر