• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سرپرست جدید مدیریت عامل بیمارستان شهدای یافت آباد معرفی شد

| تاریخ ارسال: 1399/9/16 |
سرپرست جدید مدیریت عامل بیمارستان شهدای یافت آباد معرفی شد

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران
سرپرست جدید مدیریت عامل بیمارستان شهدای یافت آباد معرفی شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر جلال نژاد جواد را به عنوان سرپرست جدید مدیریت عامل بیمارستان شهدای یافت آباد معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شنبه پانزدهم اذر ۱۳۹۹ با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر جلال نژاد جواد جایگزین دکتر امید براتی؛ رییس سابق بیمارستان شهدای یافت آباد شد.
دکتر کوهپایه زاده در ابلاغ رییس جدید بیمارستان شهدای یافت آباد ضمن تاکید بر اهمیت بهره‏مندی از روش‏های نوین مدیریت و تحقق اهداف دانشگاه در حرکت به سوی دانشگاههای نسل سوم، اظهار کرد: امید است با استفاده از ظرفیت‏های قابل توجه آن بیمارستان، به کارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن مرکز درمانی، در مسیر ارائه خدمت مطلوب به مردم موفق و موید باشید.
وی همچنین در نامه جداگانه ای خطاب به دکتر امید براتی، خاطر نشان کرد: بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود، انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه ای و انسانی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: به پاس خدمات ارزشمندتان در زمان تصدی مدیریت عامل بیمارستان شهدای یافت ‏آباد، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز کرده و توفیق روزافزونتان را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر امید براتی از اواسط شهریور ۱۳۹۸ مسئولیت بیمارستان شهدای یافت آباد را بر عهده داشت.

دفعات مشاهده: 1025 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر