• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب سرپرست جدید پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/9/18 |
انتصاب سرپرست جدید پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر غلامرضا معصومی به عنوان سرپرست اداره پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب و از دکتر رزاق بیات؛ رییس سابق پدافند غیرعامل تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران شانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۹ از دکتر رزاق بیات؛ رییس سابق پدافند غیر عامل تقدیر و دکتر غلامرضا معصومی را جایگزین وی کرد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده در تقدیر از دکتر بیات گفت: بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود، انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه ای و انسانی است.
وی افزود: ضمن موافقت با درخواست استعفای جنابعالی به پاس خدمات ارزشمندتان در زمان تصدی ریاست اداره پدافند غیرعامل دانشگاه، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز کنم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ابلاغ دکتر معصومی شناسایی‏ آسیب ‏پذیری‏ ها و تهدیدات، تدوین سناریوهای مختلف تهدیدات و برنامه آمادگی و پاسخ واحد نظام سلامت به انواع حوادث، شناسایی ظرفیت‏ها و توانمندی‏های سخت ‏افزاری، نرم ‏افزاری و مغز افزاری دانشگاه در حوزه پدافند غیرعامل، تقویت و توسعه مراکز رصد و پایش، تقویت، ارتقاء و گسترش فرهنگ بهداشت عمومی، سازماندهی و ارتقای عملکرد سیستم‏های درمانی دانشگاه در مواجهه با انواع تهدیدات و همچنین ساماندهی تیمهای پاسخ سریع به انواع تهدیدات و حوادث را از وظایف سرپرست جدید پدافند غیر عامل برشمرد.
دکتر کوهپایه زاده در ادامه این ابلاغ بر آموزش عمومی و تخصصی تمامی مدیران و کارکنان تاکید کرد و افزود: با برنامه‏ ریزی مناسب و بهره ‏گیری از اساتید مجرب و برگزاری انواع کارگاههای تخصصی هدفمند، تمرین و رزمایشهای دانشگاهی به این موضوع توجه ویژه شود.
به کارگیری روشهای نوین آموزش، تحقیق، فناوری و آیندهپژوهی در خصوص تهدیدشناسی و دفاع غیرعامل با استفاده از توانمندی تمام دانشکده‏ها و مراکز آموزشی، تدوین برنامه‏ های سالانه و پنج ساله دانشگاه در حوزه پدافند غیرعامل، اطلاعرسانی مناسب و ایجاد آرامش روحی و روانی برای مردم در حوزه ارائه خدمت و استفاده حداکثری از توانمندی و قابلیتهای نیروهای داوطلب مردمی، بسیج و هلال ‏احمر و تمامی سازمان‏های همکار نیز از مواردی است که در ابلاغ دکتر معصومی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران آمده است.

دفعات مشاهده: 1077 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر