• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر امیر اسهرلوس به عنوان سرپرست گروه آموزشی بینایی سنجی

| تاریخ ارسال: 1399/9/18 |
انتصاب دکتر امیر اسهرلوس به عنوان سرپرست گروه آموزشی بینایی سنجی
سرپرست گروه آموزشی بینایی سنجی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای یک سال آینده منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در حکمی دکتر امیر اسهرلوس را به مدت یک سال به عنوان سرپرست گروه آموزشی بینایی سنجی دانشگاه معرفی کرد.
دکتر جلیل کوهیایه زاده در این ابلاغ تلاش برای انسجام و افزایش همکاری و هم افزایی فعالیت هفت گانه اعضای گروه، در الویت قراردادن طرح های پژوهشی به صورت مشارکت با سایر گروه های علوم پایه و بالینی، هدایت فعالیت های گروه در جهت تعامل و همکاری با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و همچنین سازمانها و نهادهای ذی ربط کشوری و بین المللی و همچنین انجام پژوهشهای کاربردی و بین رشته ای و ایجادکننده ارزش و محصول دانش بنیان را از وظایف مدیر گروه علوم پرتوی برشمرده و تاکید کرده: در این گروه آموزشی باید برای تحقق اهداف دانشگاه در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و تعالی علمی، پژوهشی و اخلاقی گروه با مشارکت سایر اعضاء توجه ویژه شود.
بنا بر این ابلاغ سرپرست گروه آموزشی بینایی سنجی موظف شده، ظرف مدت یک ماه نقشه راه گروه را به صورت کوتاه، میان و بلند مدت به معاونت آموزشی دانشگاه ارائه کند.

دفعات مشاهده: 986 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر