هشت کتاب اعضای هیات علمی دانشگاه ایران در آزمون تحصیلات تکمیلی

| تاریخ ارسال: 1399/9/18 |
هشت کتاب اعضای هیات علمی دانشگاه ایران در آزمون تحصیلات تکمیلی
هشت کتاب تالیف و ترجمه شده از سوی اعضای هیئت علمی گروه اقتصاد سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان منابع آزمون تحصیلات تکمیلی انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشت عنوان از کتاب‌های تألیفی و ترجمه شده اعضای هیئت علمی گروه اقتصاد سلامت به عنوان منابع آزمون‌های تحصیلات تکمیلی در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ معرفی کرد.
علاقه مندان به تحصیل در رشته  های مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، اقتصاد بهداشت، ارزیابی فناوری اطلاعات سلامت و پدافند غیر عامل در نظام سلامت برای موفقیت در کنکور باید این منابع را مطالعه کنند.
کتاب های «اصول خدمات بهداشتی»، «مدیریت خدمات سلامت»، «مدیریت بهداشت و درمان»، «برنامه ریزی بهداشت و درمان»، «مدیریت مالی در مراقبت سلامت و بیمارستان»،  «اقتصاد مراقبت سلامت»،  «اقتصاد برای مدیران نظام سلامت» و همچنین  «اصول ارزیابی اقتصادی در مراقبت های سلامت» هشت کتاب معرفی شده در درگاه sanjeshp.ir هستند.

دفعات مشاهده: 497 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر