• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سرپرست جدید مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان معرفی شد

| تاریخ ارسال: 1399/9/19 |
سرپرست جدید مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان معرفی شد
با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران
سرپرست جدید مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان معرفی شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر فرید نجد مظهر را به عنوان سرپرست جدید مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سه شنبه هجدهم آذرماه ۱۳۹۹ با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر فرید نجد مظهر جایگزین دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ رییس سابق مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان شد.
دکتر کوهپایه زاده در ابلاغ رییس جدید مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان ضمن تاکید بر اهمیت بهره ‏مندی از روش‏های نوین مدیریت و تحقق اهداف دانشگاه در حرکت به سوی دانشگاههای نسل سوم، اظهار کرد: امید است با استفاده از ظرفیت‏های قابل توجه آن مرکز، به کارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن مرکز درمانی، در مسیر ارائه خدمت مطلوب به مردم موفق و موید باشید.
وی همچنین در نامه جداگانه ای خطاب به دکتر ابوالفضل باقری فرد، خاطر نشان کرد: بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود، انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه ای و انسانی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: به پاس خدمات ارزشمندتان در زمان تصدی مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز کرده و توفیق روزافزونتان را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 1118 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر