در دیدار دکتر کوهپایه زاده با رییس اورژانس کشور انجام شد بررسی نیازمندی های پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/9/19 |
بررسی نیازمندی های پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران
در دیدار دکتر کوهپایه زاده با رییس اورژانس کشور انجام شد
بررسی نیازمندی های پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران
مسائل و نیازمندی های اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دیدار با رییس اورژانس کشور بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از اورژانس نیوز، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران صبج امروز چهارشنبه نوزدهم آذر ۱۳۹۹ با رییس اورژانس کشور دیدار کرد.
 در این نشست که در سازمان اورژانس کشور برگزار شد، مسائل و نیازمندی های اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حضور دکتر پیرحسین کولیوند؛ رئیس سازمان اورژانس کشور بررسی شد.
دکتر کوهپایه زاده ضمن تقدیر از زحمات سازمان اورژانس کشور در راستای توسعه خدمات فوریت های پزشکی، نیازهای دانشگاه علوم پزشکی ایران را تشریح کرد.
در این جلسه موضوعاتی از جمله رفع کمبود نیروهای انسانی و افزایش تعداد پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
بنا براین گزارش دکتر سید محمود رضا محقق دولت آبادی؛ معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست حضور داشت.

دفعات مشاهده: 2681 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر