رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم تودیع و معارفه رییس بیمارستان شفایحیاییان گفت تولید علم و خدمت در بیمارستان شفایحیاییان

| تاریخ ارسال: 1399/9/20 |
تولید علم و خدمت در بیمارستان شفایحیاییان
تولید علم و خدمت در بیمارستان شفایحیاییان
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تولید همزمان علم و خدمت را از ویژگی های بیمارستان شفایحیاییان دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده چهارشنبه نوزدهم آذر ۱۳۹۹ در مراسم تودیع و معارفه مدیریت عامل مرکز آموزشی و درمانی شفایحیاییان، اظهارکرد: بیمارستان شفایحیاییان از جنس دانشگاه های نسل سوم است و در طول سالیان قبل شاهد تولید علم و خدمت در سطح قابل قبول در این مرکز بوده ایم.
وی افزود: بیمارستان شفایحیاییان همواره ظرفیت خوبی برای بخش های تحقیق و توسعه شرکت های دولتی، خصوصی و دانش بنیان فراهم کرده و از این جهت نقش مهمی در کشف دانش جدید در حوزه تولید محصولات ارتوپدی دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه از تلاش های دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ مدیر عامل سابق بیمارستان شفایحیاییان تقدیر کرد و اظهار امیدواری کرد که دکتر فرید نجد مظهر؛ سرپرست جدید این بیمارستان در اداره این مرکز آموزشی و درمانی موفق باشد.
در ادامه دکتر ابوالفضل باقری فرد از رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بابت حمایت هایشان از بیمارستان شفایحیاییان تشکر کرد و گفت: روزی که وارد شفایحیاییان شدم، فکر نمی کردم، اینقدر وابستگی به آن پیدا کنم. این وابستگی به قدری است به ویژه به همکارانم؛ اساتید، پرستاران و سایر کارکنان که به سختی می توانم تصور کنم که روزی به بیمارستان شفایحیاییان نیایم.
وی با اشاره به سابفه ده ساله خدمت خود در بیمارستان شفایحیاییان، افزود: فعالیتهای همزمان آموزشی، پژوهشی و ارائه خدمت در این مرکز درمانی موجب شده بیمارستان شفایحیاییان در رده یکی از مراکز برتر کشور در حوزه ارتوپدی باشد.
دکتر باقری فرد خاطرنشان کرد: فرهنگ سازمانی در بیمارستان شفایحیاییان به گونه ای است که یادگیری همواره در رأس امور قرار دارد و همیشه فکر کردیم که دانشجو هستیم و در کنار رزیدنتها هم یاد می دهیم و هم یاد می گیریم.
وی با یاد از بزرگان ارتوپدی کشور و دنیا که روزگاری در بیمارستان شفایحیاییان حضور داشته اند، افزود: از دکتر نجد مظهر  که در هم حوزه علم و هم اخلاق، استاد بنده هستند، تشکر می کنم که علی رغم میل باطنی این مسئولیت را پذیرفتند و قطعا در ادامه این مسیر برای اتمام پروژه ها قبلی و آغاز کارهای جدید در کنار ایشان خواهم بود.
دکتر فرید نجد مظهر نیز در این مراسم گفت: افتخار می کنم از اینکه امروز اینجا ایستاده ام و از اعتماد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و محبت دکتر باقری فرد تشکر می کنم.
وی افزود: قول می دهم تمام تلاش خود را در کنار همکاران و کارکنان، برای پیشرفت بیمارستان شفایحیاییان در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مردم انجام دهم.
بنا براین گزارش دکتر ابوالفضل باقری فرد اواسط تیر ماه ۱۳۹۹ به عنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.
تهیه و تنظیم خبر: حسین دزفولی
عکس: احسنی

دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر