عرضه کتاب یک عضو هیات علمی دانشگاه ایران در آمازون از امروز

| تاریخ ارسال: 1399/9/20 |
عرضه کتاب یک عضو هیات علمی دانشگاه ایران در آمازون از امروز
عرضه کتاب یک عضو هیات علمی دانشگاه ایران در آمازون از امروز
کتاب «داستان پژوهشی: کاوش نوپژوه در دنیای تحقیقات علمی» نوشته دکتر سید حسن صانعی؛ عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور انگلستان چاپ شد و فروش آن از امروز ۱۰ دسامبر در فروشگاه‌های معتبر جهانی از جمله آمازون آغاز می‌شود.
دکتر صانعی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: مخاطب این کتاب که به زبان انگلیسی و با عنوان اصلی: “A Tale of Research: A Novice Exploring the World of Scientific Research” تالیف شده، دانش آموزان ۱۵-۱۷ساله هستند و در قالب گفتگوهای داستانی، موضوعات مختلف پژوهش و روش تحقیق را به زبان ساده و بدون فرمول ارائه شده است.
وی تصریح کرد: فصل‌های مختلف کتاب به صورت مستقل نوشته شده و در پایان هر فصل، یک داستان پژوهشی از شخصیت های برتر علمی و حکمای ایرانی آورده شده و برای شخصیت‌های کتاب نیز اسامی ایرانی سارا و سورنا انتخاب شده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران که تاکنون بیش از ۲۵ عنوان کتاب با موضوع آمار، فنون تحقیق و نرم افزارهای آماری نوشته، درباره نگارش این کتاب گفت: معتقدم آموزش روش تحقیق باید در دوران مدرسه آغاز شود و به همین دلیل چند سال پیش دو کتاب دیگر با سبک مشابهی و با هزینه شخصی چاپ کردم که با استقبال خوبی روبرو شد. سپس با اعمال تغییرات کلی، کتاب جدیدی به زبان انگلیسی تدوین کردم که در لندن چاپ شد و امروز به صورت بین المللی منتشر می‌شود. به باور ناشر بریتانیایی این کتاب سبک جدیدی در آموزش پژوهش، برای نوجوانان است.
وی در ادامه اظهار کرد: با وجود درخواست از مسئولان برای تامین بخشی از هزینه چاپ کتاب، مساعدتی انجام نگرفت و در نهایت این کتاب با سرمایه‌گذاری شخصی و مشارکت ناشر خارجی چاپ و در دسترس علاقمندان قرار گرفت. باتوجه به استقبال ناشر از محتوای کتاب، نگارش جلد دوم این کتاب آغاز شده و به زودی با سرمایه گذاری کامل ناشر منتشر خواهد شد.
به نظر می‌رسد باتوجه به اهمیت و نقش کلیدی پژوهش در گسترش دانش و توسعه جوامع، نهادینه شدن تفکر و نگرش پژوهشی در مدارس می‌تواند نقش مهمی در شکوفایی پژوهش‌های دانشگاهی و نهادهای علمی کشور در آینده داشته باشد.
مصاحبه و تنظیم: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 648 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر