کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی تا ۲۱ آذرماه برگزار می‌شود

| تاریخ ارسال: 1399/9/20 |
کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی تا ۲۱ آذرماه برگزار می‌شود
کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی از امروز تا ۲۱ آذرماه با حضور ۲۵ سخنران کلیدی ملی و بین المللی در بستر فضای مجازی و در دو سالن به‌شکل همزمان در حال برگزاری است.
به گزارش ایرنا، محمد باقر جغتایی روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه نهمین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب پایه و بالینی که به همت انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال برگزاری است، گفت: علوم اعصاب در نیمه دوم قرن بیستم در حوزه مختلف زیستی، دانش ای تی و بیوالکتریک، مطالعات الکتروفیزیولوژی، پیدایش و رشد حوزه نقشه‌برداری مغز  رشد داشته است.
رییس نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی،  افزود: در حال حاضر در آمریکا و اروپا پروژه‌های بزرگی در علوم اعصاب صورت گرفته است،  آمریکا در پروژه مغز برنامه‌های در خصوص ترسیم مدارهای مغزی انسان، فعالیت الکتریکی و شیمیایی، مدارهای مغزی تعاملات شبکه‌ای مدارهای پشتیبان کارکردهای شناختی داشته است. همچنین اروپا نیز در پروژه مغز انسان براساس فناوری اطلاعات و ارتباطات، یکپارچه‌سازی داده‌های مطالعاتی مغز، روش‌های جدید معالجه بیماری‌های مغزی، توسعه فناوری‌های جدید مبتنی بر مغز برنامه و مطالعات داشته است.
جغتایی ادامه داد: مهم‌ترین فرصت در این حوزه توسعه و گستردگی در جهان، حمایت نهادهای حکومتی در ایجاد زیر ساخت‌ها  و ورود این حوزه به اقتصاد جهانی و رویدادهای فن بازار است.
وی خاطرنشان کرد: این رویداد، بزرگ‌ترین گردهمایی متخصصان علوم اعصاب و رشته‌های مرتبط پایه، بالینی، فنی مهندسی، علوم انسانی، هنر و حوزه‌های بین‌رشته‌ای است، معرفی فناوری‌های نوین و پروژه‌های بین‌المللی حوزه علوم اعصاب از اهداف این کنگره است.

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر