در نشست روسای دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد نظارت بیشتر بر ارائه آموزش های مجازی در فرصت باقیمانده از ترم جاری

| تاریخ ارسال: 1399/9/22 |
نظارت بیشتر بر ارائه آموزش های مجازی در فرصت باقیمانده از ترم جاری
در نشست روسای دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
نظارت بیشتر بر ارائه آموزش های مجازی در فرصت باقیمانده از ترم جاری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر نظارت بیشتر بر کیفیت محتوای آموزش مجازی، توسعه زیر ساختهای لازم و استفاده از ظرفیت مرکز آزمون مجازی از سوی روسای دانشکده ها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه بررسی چالش های آموزشی دانشکده ها ، بیست و دوم آذر ۱۳۹۹ عنوان کرد: در زمینه کیفیت ارائه آموزش های مجازی دقت بیشتری شود و زیر ساختهای لازم توسعه یابد.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به ظرفیت مرکز آزمون مجازی دانشکده پزشکی بیان کرد: به منظور اعتبار بخشی آزمون ها در دوران کرونا، از پتانسیل این مرکز برای برگزاری امتحانات به صورت حضوری - الکترونیک استفاده شود.
وی وضعیت آموزش های مجازی را در مقایسه با ترم پیش بهتر دانست و افزود: البته هنوز مشکلات مختلفی در این زمینه وجود دارد، لذا باید در فرصت باقیمانده، کوریکولوم های آموزشی مورد بازنگری قرار بگیرد. همچنین برگزاری کلاس های آنلاین و حضور اساتید ساماندهی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه برنامه ریزی برای ارائه آموزش های مجازی رایگان به دانشجویان ضروری است، گفت: به منظور ارتقاء توانمندی اساتید نیز در استفاده از نرم افزار LMS ، پکیج های آموزشی ویژه تهیه شود.
نظارت بر فرآیند آموزشی، بررسی وضعیت پاویون ها، تامین تجهیزات حفاظت فردی برای حضور دانشجویان بالینی، برنامه ریزی برای گذراندن دوره های کارورزی دانشجویان ، انجام سریع امور مربوط به فارغ التحصیلی دانشجویان، تکمیل زیر ساختهای فناوری برای برگزاری آموزش ها و آزمون های مجازی، بهره برداری از فضای بیمارستانهای تازه تاسیس در راستای ارتقاء توانمندی دانشجویان و ارزیابی عملکرد اساتید از مهمترین مواردی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه به آنها اشاره داشت و خواستار همکاری بیشتر روسای دانشکده ها در این زمینه شد.
در ادامه این نشست دکترحسن امیری؛ مشاور رئیس دانشگاه در امور هماهنگی و اجرائی  گزارش آماری از میزان رضایت دانشجویان در خصوص وضعیت ارائه آموزش های مجازی و حضوری ارائه داد و اهم مشکلات دانشجویی مطرح شده در دوران کرونا را بیان کرد.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 434 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر