در نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهرداری تهران بررسی شد توسعه همکاری شهرداری ها در طرح شهید سلیمانی

| تاریخ ارسال: 1399/9/23 |
توسعه همکاری شهرداری ها در طرح شهید سلیمانی
در نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهرداری تهران بررسی شد
توسعه همکاری شهرداری ها در طرح شهید سلیمانی
نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهرداری تهران به منظور بررسی راه کارهای هم افزایی و توسعه همکاری در اجرای جامع طرح شهید سلیمانی برگزاری شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه بیست و دوم آذر ۱۳۹۹ در این نشست ضمن تقدیر از همکاری شهرداری‌های مناطق تحت پوشش این دانشگاه در اجرای طرح شهید سلیمانی، گفت: شهرداری ها همیشه در کنار نظام سلامت حضور داشته اند و‌ اکنون با کمک های آنها در طرح شهید سلیمانی، شاهد یک الگوی موفق محله محور هستیم.
وی کمک های شهرداری در طرح شهید سلیمانی را یک حرکت علمی اجتماعی در راستای پاسخگویی به نیاز جامعه توصیف کرد و افزود: هیچ اولویت اجتماعی، بالاتر از سلامت نیست و اجرای طرح شهید سلیمانی یک فرصت طلایی برای همکاری دانشگاه های علوم پزشکی و شهرداری ها در پاسخگویی به نیازهای جامعه است.
دکتر کوهپایه زاده ضمن استقبال از ارائه نظرات سازنده سازمان های همکار، بیان کرد: به منظور اجرای کامل طرح شهید سلیمانی بازنگری برنامه و توسعه همکاری بین بخشی ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه ارائه خدمات به موقع و‌ سریع در نظام سلامت وظیفه ما است، افزود: امیدوارم با هم افزایی و گسترش همکاری ها بتوانیم، این بحران را بهتر مدیریت کنیم و نیازهای سلامت مردم را برطرف کنیم. البته از مردم هم انتظار داریم، توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.
دکتر زینب نصیری؛ مدیر کل سلامت شهرداری تهران نیز در این نشست ضمن اشاره به وجود مولفه های اجتماعی بر سلامت در قانون شهرداری ها، اظهار کرد: موضوع سلامت همواره در شهرداری تهران مورد توجه بوده؛ لذا ضروری است در راستای ارتقای سلامت شهروندان، همکاری مدیریت شهری و نظام سلامت تقویت شود .
وی با بیان اینکه امیدوارم در بستر این همکاری مشترک، شرایطی فراهم شود تا از این بیماری عبور کنیم، افزود: یک سرمایه نهادی و یک شبکه محلی گسترده در این بحران وجود دارد که باید در همین مسیر از ظرفیت‌ها استفاده و همکاری ها تقویت شود. همچنین خلاءهای موجود برطرف شود تا بتوانیم بحران کرونا را بهتر مدیریت کنیم.
دکتر نصیری از اختصاص ۲۴۱ خانه سلامت شهرداری به شبکه بهداشت سه دانشگاه استان تهران در طرح شهید سلیمانی خبر داد و افزود: به طور یقین این همکاری مشترک آموخته های فراوانی برای ما دارد و زمینه ساز افزایش همکاری ها، رفع اشکال ها و تقویت کار تیمی است.
مدیر کل سلامت شهرداری تهران ضمن اشاره به ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه سلامت شهری، افزود: ما می توانیم با همکاری یکدیگر این طرح را به طور جامع اجرا کنیم وکارهای فراتر از مدیریت و مقابله با کرونا را در این شبکه عظیم انجام دهیم .
در ادامه دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از چگونگی اجرای طرح شهید سلیمانی ارائه کرد و از افزایش پایگاههای سلامت در بخش مراقبتی خبر داد و گفت: ما توانستیم دوازده مرکز  را با کمک شهرداری ها به پایگاههای سلامت اضافه کنیم اما برای اجرای کامل طرح باید هفتاد و دو مرکز منتخب و شصت و هشت پایگاه دیگر اضافه شوند.
دکتر عشرتی با بیان اینکه در این مدت  ۴۳ تیم مراقبت در منزل هم شکل گرفته، افزود: همچنین هشتاد و هفت نفر به عنوان مراقب سلامت و ۱۰۸ نفر از سایر گروه ها برای کمک در اجرای طرح جذب شده اند.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس این طرح باید در هر محله یک مرکز سلامت ایجاد می شد ولی به دلیل کمبود نیرو در هر ناحیه یک پایگاه تعیین شده است.
دکتر عشرتی با بیان اینکه یکی از اهداف طرح شهید سلیمانی تشخیص سریع بیماری به منظور کاهش مراجعه کمتر به بیمارستان ها و در نتیجه کاهش مرگ و میر است، افزود: بعد از اجرای طرح شهید سلیمانی تعداد پیگیری بیماران به حدود ۸ هزار تماس در روز رسیده است.
وی با اشاره به تشکیل ۱۵۳ تیم حمایت محلات در عرصه حمایتی، گفت: در حیطه نظارت هم حدود ۶۲ هزار و ۹۱  بازدید انجام شده که از این تعداد حدود دو هزار و ۴۴۷ مرکز متخلف پلمب شده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تشکر از همکاری شهرداری، اظهار کرد: مهمترین نیاز ما کمبود وسیله نقلیه، تامین دارو و اکسیژن درمانی در منزل، تامین نیروی پزشک، مواد غذایی برای بیماران نیازمند و کمبود فضای کافی برای راه اندازی پایگاه های سلامت، ساماندهی کودکان کار و زباله گردها هستند.
دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست اظهار کرد: خوشبختانه طرح شهید سلیمانی در حوزه درمان با موفقیت مراحل خود را طی کرده و تیم‌ها ساماندهی شده اند .
وی گفت: پشتیبانی و اسکان افراد بیماری که شرایط قرنطینه را ندارند، بر عهده حوزه درمان است.
دکتر محمود کلهری؛ شهردار منطقه پنج تهران نیز اظهارکرد: بحران کرونا برای مردم و مدیران دو دستاورد خوب به همراه داشت، یکی اینکه همانند دوران دفاع مقدس موجب تقویت و احیای روحیه ایثارگری و فداکاری شد و دیگر که این دوران اثبات کرد که مدیران می توانند برای یک هدف مشخص و خدمت به مردم با یکدیگر مشارکت داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: نیروهای گمنام شهرداری ها دوش تا دوش نظام سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور دارند.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 1456 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر