کسب رتبه برتر دانشگاه ایران در ارزیابی فعالیتهای حوزه نماز در سال ۱۳۹۸

| تاریخ ارسال: 1399/9/24 |
کسب رتبه برتر دانشگاه ایران در ارزیابی فعالیتهای حوزه نماز در سال ۱۳۹۸
دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس ارزیابی عملکرد ستاد اقامه نماز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۹۸ در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه برتر را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد علی نژاد؛ رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در متن  تقدیر نامه ارسالی به حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمود عیسوی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: نماز تجلی گاه فرمان خدا و مظهر نظم و هماهنگی و کمال زیبایی است.
وی با بیان اینکه اظهار ادب در پیشگاه معبود، معرفت آموز، مایه تحکیم دینداری، تسلط بر قلب، نمایشگر میزان عشق به معشوق و دلیل طهارت روح، آموزش، خشوع، رخصت دیدار و فاصله میان شرک و ایمان است، افزود: ستاد اقامه نماز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پاس زحمات بی دریغ و اهتمام ستودنی شما در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز و کسب رتبه برتر در ارزیابی فعالیتهای حوزه نماز در سال ۹۸ در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، از جنابعالی تقدیر و تشکر کرده و از درگاه خداوند سبحان موفقیت روزافزونتان را در پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی مسألت می نمایم.

دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر