نشست ویژه اجرای طرح شهید سلیمانی در رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/9/24 |
نشست ویژه اجرای طرح شهید سلیمانی در رباط کریم
جلسه ویژه اجرای طرح شهید سلیمانی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان  و برخی مسئولان شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، در ابتدای این نشست که یکشنبه بیست و سوم آذر ۱۳۹۹ برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ترابی؛ امام جمعه شهر رباط کریم ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت و هم افزایی همه دستگاه های اجرایی و مردم شریف منطقه در مقابله با کرونا ویروس، اجرای رزمایش مواسات و کمک های مومنانه، اعزام گروه های جهادی در خصوص همکاری با کادر درمان و همراهی و همکاری نیروهای مقاومت بسیج با شبکه بهداشت و درمان در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: در این شرایط حساس، مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با این ویروس منحوس مبارزه کرده و در راستای بهبود حال مبتلایان تلاش می کنند که اوج ایثار و از جان گذشتگی را به نمایش گذاشته و انصافا کاری کردند،کارستان.
سپس دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تشکر از  مدیران و مسئولان شهرستان رباط کریم در مدیریت شاخص های سلامت شهرستان به ویژه آمار مراجعات و تعداد بستری و فوتی ها در شهرستان، از تغییرات مثبت سیمای سلامت شهرستان ابراز رضایت کرد.
وی همچنین بر استفاده از منابع و زیر ساخت های بالقوه اداری شهرستان (به خصوص شهر پرند) به منظور ارائه خدمات سلامت و پیشگیری تاکید کرد.
در ادامه دکتر نظام ملکشاهی؛ فرماندار شهرستان رباط کریم همراهی و تلاش کادر درمانی و مدافعان سلامت برای مقابله با کرونا را یک مجاهدت دانست و بیان کرد: در شرایطی که کشورمان با مشکل شیوع ویروس کرونا مواجه شده و برخی از هموطنانمان در اقصی نقاط ایران اسلامی با این بیماری دست و پنجه نرم‌ می‌کنند، خادمان مردم در دستگاه‌های اجرایی به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی، پزشکان، پرستاران و کادر درمانی متعهد و جان‌ برکف در خط مقدم مقابله با این بیماری، با تمام توان در حال خدمت رسانی به بیماران هستند که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی گفت: با تلاش این عزیزان امروز آمار فوتی ها طی دو روز اخیر در شهرستان به صفر رسیده که نتیجه هم همراهی مردم و هم زحمات کادر درمان باعث کاهش آمار بستری شدگان و فوتی ها در شهرستان رباط کریم است.
دکتر  ملکشاهی در خصوص نیرو های بسیجی در شهرستان تصریح کرد: بسیج در همه ابعاد خالصانه به کمک مردم شتافته و در بحث بیماری منحوس کرونا ۴۰۰۰ هزار بسیجی در شهرستان به کمک کادر درمان شتافته اند و همچنین از شروع طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تمام دستگاه ها اجرایی و ادارات شهرستان همکاری و تعامل خوبی در از بین بردن و کاهش این بیماری داشته اند.
دکتر فخر السادات امامی ؛مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این شبکه در خصوص مدیریت برنامه کنترل و مراقبت کووید ۱۹ و اجرای طرح محله و خانواده محور شهید سلیمانی،  از مشارکت مردم و مسئولان برای اجرای هرچه بهتر این طرح تقدیر کرد.
دکتر حامد اسدی شریف؛ مدیر عامل بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم  درحاشیه این نشست عنوان کرد: خوشبختانه با تلاش کادر درمان و حمایت های همه جانبه دیگر سازمان ها و همراهی مردم عزیز روزهای بدون فوتی را در بیماران کرونایی شاهد هستیم. امروز می بینیم که روند بستری بیماران کرونایی رو به کاهش است به گونه ای که تخت های بیماران بستری کرونایی ما به کمتر از ۲۲ تخت کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه کرونا در کمین دورهمی های شب یلدا به کمین نشسته است، افزود: از شهروندان عزیز خواهشمندیم به حرمت سختی و زحمات کادر درمان که با تلاش و ایثارگری های خود و همراهی مردم عزیز موفق شدند شیوع کرونا را کنترل کنند، امیدوارم هشدارهای لازم را مد نظر قرار دهند تا بار دیگر کرونا روند صعودی پیدا نکند.
بعد از اتمام نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با همراهی فرمانده سپاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان و هیئت همراه از مرکز ۱۶ ساعته شهید شاطریان بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 2105 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر