تمدید فراخوان دومین جشنواره محصولات آموزش مجازی

| تاریخ ارسال: 1399/9/24 |
تمدید فراخوان دومین جشنواره محصولات آموزش مجازی
مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره محصولات آموزش مجازی تا پایان دی ماه ۱۳۹۹ تمدید و زمان داوری آثار ارسالی اواسط بهمن انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دفتر توسعه آموزش دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی همزمان با تغییر اکوسیستم آموزش به سمت آموزش‌های مجازی و رشد خلاقیت‌های دانشجویی به واسطه محدودیت‌های موجود در دوران کرونا و پساکرونا از یک سو و ارتقای آموزش مجازی و ایجاد نشاط در فراگیران کمیته آموزش مجازی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی «دومین جشنواره محصولات آموزش مجازی» را ویژه دانشجویان برگزار می کند.
ارتقاء آموزش مجازی، ایجاد نشاط در فراگیران در طی فرایند یاددهی و یادگیری اهداف این جشنواره  هستند.
شرکت کنندگان باید حداکثر تا پایان آذر ماه محصولات خود را همراه با نامه تاییدیه استاد در فرم ثبت نام در جشنواره بارگذاری کرده یا نشانی فایل بارگذاری شده خود را به آدرس ایمیل  public.shmis https://shmis.iums.ac.ir/files/0allsites/images/em_sign.png iums.ac.ir  دبیرخانه جشنواره آموزش مجازی دفتر توسعه آموزش ارسال کنند.
دانشجویان هم می توانند به کاندید مورد نظر خود رای بدهند. کانال رای گیری متعاقبا اعلام خواهد شد و جایزه ویژه ای نیز به منتخب دانشجویان اعطا می شود.
شرایط شرکت در جشنواره
  • دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی (کارشناسی ارشد و دکتری) باشند.
  • محصولات باید مضمون علمی داشته باشند و با نظارت اساتید تهیه و پس از تایید ایشان ارسال شوند.
  • ذکر منابع علمی و رعایت قوانین حق مولف الزامی است.
  • محصولات باید به صورت فایل فیلم و ترجیحا با استفاده از نرم افزار کامتژیا تهیه شود.
  • محصولات می توانند پروژه ها/ کارهای تحقیقاتی/ کلاسی مرتبط با این موضوع باشند.
  • مدت زمان ارائه محصولات باید حداکثر ۱۰ دقیقه باشند.
  • فرمت فایل ارسالی mp۴, avi, flv, mkv, mov, wmv باشد.
  • حجم فایل ارسالی حداکثر ۶۰ مگابایت باشد.
  • محصولات باید دارای موضوعات آموزشی به روز  باشد.
  • رعایت حق نشر (copyright)  تصاویر استفاده شده در محصول آموزشی تولید شده اجباری است.
  • فایل ارسالی در صورت بروز اشکال و غیر قابل مشاهده بودن، خارج از محورهای جشنواره و بیش از زمان مجاز و اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره، بررسی نخواهد شد.
 جوایز جشنواره
به نفرات اول تا سوم، جوایز نقدی و لوح سپاس اعطا می شود.
تاریخ های مهم
زمان ارسال محصولات به دبیرخانه دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی (کمیته آموزش مجازی دفتر توسعه آموزش دانشکده): پایان دی ماه
زمان داوری توسط دانشجویان: اواسط بهمن ماه
اعلام نتایج داوری توسط تیم علمی: اواسط بهمن ماه