سرپرست بخش جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول خبر داد بهره‌‌گیری از روشی نوین در جراحی قلب

| تاریخ ارسال: 1399/9/24 |
بهره‌‌گیری از روشی نوین در جراحی قلب
سرپرست بخش جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول خبر داد
بهره‌‌گیری از روشی نوین در جراحی قلب
واحد پیوند و بخش جراحی قلب بیمارستان رسول اکرم (ص) با بهره‌گیری از روشی نوین موفق به اقدامی موثر در پیشگیری از عوارض ناشی از اعمال جراحی قلب باز، به‌ویژه چسبندگی‌های احتمالی در بیماران شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سام زراعتیان‌نژاد دوانی؛ سرپرست واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج دانشگاه علوم پزشکی ایران و بخش جراحی قلب بیمارستان رسول اکرم (ص) گفت: در مذاکرات اولیه با یک واحد تحقیقاتی در کشور انگلستان، این روش نوین را در زمینۀ جراحی قلب و پیوند قلب به‌کار گرفته‌‌ایم که به‌ویژه برای برخی بیماران، که احتمال اعمال مجدد قلب در آنها وجود دارد، بسیار سودمند است.
وی با بیان اینکه در این روش نوین از پوشش دوگانه روی قلب با استفاده از نسج بیمار دهنده یا بافت سنتتیک استفاده می شود، افزود: با بهره‌گیری از این روش  واحد پیوند و بخش جراحی قلب بیمارستان رسول اکرم (ص)، موفق به اقدامی موثر در پیشگیری از عوارض ناشی از اعمال جراحی قلب باز، به‌ویژه چسبندگی‌های احتمالی در بیماران شده است.
بیمارستان حضرت رسول (ص) مرکز جراحی قلب معین در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران است و بخش جراحی قلب این بیمارستان به صورت ۲۴ ساعته آماده پذیرش بیماران نیازمند به خدمات جراحی است.

دفعات مشاهده: 305 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر