فراخوان همکاری برای غربالگری محله محور در طرح شهید سلیمانی

| تاریخ ارسال: 1399/9/24 |
فراخوان همکاری برای غربالگری محله محور در طرح شهید سلیمانی
قرارگاه عملیاتی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای انجام غربالگری محله محور در طرح سردار شهید قاسم سلیمانی نیروی داوطلب جذب می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، قرارگاه عملیاتی کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران که به عنوان شهید حسن باقری نامگذاری شده، در فراخوانی از نیروهای داوطلب پزشک، پرستار، ماما، کاردان و کارشناس آزمایشگاه، اتاق عمل، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، بهداشت خانواده، بهیار، بهورز، کارشناس امور اداری، پرسنلی و همچنین افرادی که دوره های ۶۲ ساعته هلال احمر را گذرانده اند، برای کمک به انجام غربالگری محله محور در طرح شهید سلیمانی دعوت به همکاری کرد.
داوطلبان می توانند برای ثبت نام به سایت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به نشانی  https://basij.iums.ac.ir  مراجعه کنند.

دفعات مشاهده: 2390 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر