در کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو تاکید شد لزوم کاهش تجویز داروهای تزریقی برای رسیدن به استاندارد جهانی

| تاریخ ارسال: 1399/9/25 |
لزوم کاهش تجویز داروهای تزریقی برای رسیدن به استاندارد جهانی
در کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو مطرح شد
لزوم کاهش تجویز داروهای تزریقی برای رسیدن به استاندارد جهانی
کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه مجازی کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو  یکشنبه بیست و سوم آذر ۱۳۹۹ با حضور یازده عضو آن و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دکتر فاطمه فتحی در این جلسه بر تاثیر و لزوم تشدید نظارت ها، آگاه سازی و ارتقاء فرهنگ عموم مردم تاکید کرد و گفت: برگزاری سمینارها و کنگره های آموزشی، بهره برداری از رسانه های جمعی با مشارکت وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی می توانند موجب آگاه سازی و اطلاع رسانی از عواقب عدم مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها و داروهای کورتیکواستروئید شود.
وی با اشاره به ضرورت بازنگری در تعداد غیر منطقی اقلام داروها در نسخ برخی پزشکان و نیز لزوم کاهش تجویز داروهای تزریقی برای رسیدن به استانداردهای جهانی، خواستار مساعدت سازمان های بیمه گر در کاهش  و تعدیل هزینه ها و پرداختی از جیب مردم شد.
دکتر مهری محمدی؛ دبیر کمیته نیز در ابتدای این جلسه ضمن تقدیر از حضور و فعالیت اعضاء به طرح موضوعاتی همچون ارائه گزارش فعالیت موفق معاونت غذا و دارو در حوزه ارسال بازخورد نسخ پزشکان ، تجزیه و تحلیل  و پردازش نسخ تامین اجتماعی و عملکرد پزشکان در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ پرداخت و مروری بر فعالیت های انجام شده در هفته جهانی آنتی بیوتیک و معرفی راهنمای جدید تجویز انسولین داشت .
در ادامه دکتر فاخته واحدی به نمایندگی از  مدیریت مجموعه مدد ایران که مدیریت داروخانه های بیمارستان های دانشگاهی را بر عهده دارد، گزارشی از داروهای مورد استفاده برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹  در بازه زمانی فروردین لغایت آبان ماه ۹۹ ارائه کرد.
سپس دکتر هانیه نیاسری به نمایندگی از مدیریت دارویی، به ارائه گزارش بازدید از داروخانه های بیمارستانی در ۶ ماهه اول سال ۹۹ پرداخت.
در این نشست دکتر مریم کاشانیان؛ عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان، دکتر مریم رهام؛ عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص عفونی، دکتر نسرین خالصی؛ عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص کودکان، دکتر ذبیح ا... نیکوبخت؛ نماینده سازمان نظام پزشکی، دکتر زهره رجب فردی به نمایندگی از معاون بهداشت دانشگاه، دکتر مسعود جلال؛ نماینده سازمان تأمین اجتماعی و دکتر غلامحسین  گلشنی به نمایندگی از اداره کل بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح  حضور داشتند.
تهیه: نازنین نادری

دفعات مشاهده: 371 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر