انتخابات آنلاین مدیران گروههای آموزشی برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/9/25 |
انتخابات آنلاین مدیران گروههای آموزشی برگزار شد
معاون امور هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از برگزاری انتخابات آنلاین مدیران گروه های آموزشی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر ناهید رحیم زاده؛ معاون امور هیئت علمی دانشکده پزشکی با بیان اینکه سامانه ارزشیابی و انتخابات مدیران گروه  دو سال پیش در سال ۱۳۹۷ برای اولین بار راه اندازی شد، گفت: با ارتقاء سامانه و امکان دسترسی سایر دانشکده ها  از مهر ماه ۱۳۹۹ ارزشیابی آنلاین مدیران گروههای آموزشی با رویکرد ۳۶۰درجه در حیطه های مختلف انجام و نتایج آن به صورت محرمانه در اختیار آنها قرارگرفت.
دکتر رحیم زاده افزود: حدودا از ابتدای آذر ۱۳۹۹ داوطلبان طبق موارد مندرج در دستورالعمل انتخابات مدیران گروه در سامانه  (MES.IUMS.AC.IR) ثبت نام و سوابق علمی و اجرایی خود را بارگزاری کردند.
وی اظهار کرد: انتخابات با مشارکت اعضای گروههای آموزشی بالینی و علوم پایه به مدت چهار روز از هشتم الی یازدهم آذرماه برگزار و منتخبین در هجدهم آذر ۱۳۹۹ به دفتر ریاست دانشگاه معرفی شدند.
دکتر رحیم زاده یادآور شد: ارزیابی عملکرد یکی از ابزارهای سنجش وضعیت عملکرد افراد است و بازخورد آن به افراد کمک می کند که از کیفیت عملکرد خود آگاه شوند و همچنین آگاهی از نگرش دیگران نسبت به عملکردمان می تواند به بالابردن سطح ما کمک کند.
تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 1074 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر