در دیدار رییس دانشگاه ایران با معاون حقوقی وزارت بهداشت مطرح شد تسهیل در روند بهره برداری از موقوفات دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/9/25 |
تسهیل در روند بهره برداری از موقوفات دانشگاه علوم پزشکی ایران
در دیدار رییس دانشگاه ایران با معاون حقوقی وزارت بهداشت مطرح شد
تسهیل در روند بهره برداری از موقوفات دانشگاه علوم پزشکی ایران
نشست ریبس دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاون حقوقی وزارت بهداشت به منظور تسهیل در روند بهره برداری از موقوفات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه‌زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سه‌شنبه بیست و پنجم آذر ۱۳۹۹ با مهندس طاهر موهبتی؛ معاون حقوقی وزارت بهداشت برای تسهیل در روند بهره‌برداری از موقوفات دانشگاه گفتگو کرد.
در این دیدار که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر حقوقی و رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دفتر معاون حقوقی وزارت بهداشت برگزار شد، برای اعطای تولیت و وکالت به دانشگاه به منظور بهره‌برداری بهینه‌تر از موقوفات تصمیم‌هایی اتخاذ شد.
دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمره دانشگاه‌هایی است که بیشترین تعداد موقوفات را در سراسر کشور دارد و مراکزی درمانی چون شهدای یافت‌آباد، فیروزآبادی و حضرت رسول از موقوفات قابل توجهی برخوردارند.

دفعات مشاهده: 430 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر