در کمیته ترویج زایمان طبیعی مطرح شد فرهنگ سازی زایمان طبیعی به عنوان رسالت اجتماعی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/9/26 |
فرهنگ سازی زایمان طبیعی به عنوان رسالت اجتماعی دانشگاه
در کمیته ترویج زایمان طبیعی مطرح شد
فرهنگ سازی زایمان طبیعی به عنوان رسالت اجتماعی دانشگاه
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر فرهنگ سازی زایمان طبیعی در جامعه به عنوان رسالت اجتماعی دانشگاه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در کمیته ترویج زایمان طبیعی سه شنبه بیست و پنجم آذر ۱۳۹۹، بیان کرد: ترویج زایمان طبیعی را باید به عنوان یک رسالت اجتماعی در نظر بگیریم و در این مسیر از ظرفیت دانشجویان فرهنگی هم استفاده کنیم.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به اهمیت حفظ سلامت مادر و کودک، افزود: اقدامات خوبی در دانشگاه انجام شده ولی در مقایسه با میانگین کشوری باید تلاش بیشتری شود .
وی ضمن تاکید بر افزایش تعداد زایمان های طبیعی در سطح دانشگاه تصریح کرد: علل افزایش تعداد زایمان های غیر طبیعی (سزارین) و عوامل موثر بر آن در قالب طرح HSR بررسی و آمار تحلیلی با در نظرگرفتن جزئیات ارائه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: با همکاری گروه پزشکی اجتماعی از پتانسیل دانشجویان دانشگاه فرهنگیان برای ترویج فرهنگ زایمان طبیعی استفاده شود .
در ادامه جمیله السادات صدرائی؛ مسئول اداره مامایی معاونت درمان گزارش آماری از وضعیت و تعداد زایمان های انجام شده در بیمارستان های  تحت پوشش دانشگاه را ارائه کرد و افزود: ۴۹ بیمارستان واجد بلوک زایمان در دانشگاه علوم پزشکی ایران وجود دارد که از این تعداد ،۳۳ بیمارستان خصوصی است.
 به گفته وی مهمترین علل سزارین را سزارین تکراری و سزارین به درخواست مادر بر شمرد.
 در این جلسه که معاون بهداشت، مدیران گروه زنان و زایمان، بیهوشی و سایر اعضا کمیته ارتقا سلامت مادر و نوزاد حضور داشتند؛ شاخصهای زایمان طبیعی، سزارین کل و سزارین نخست زای دانشگاه با شاخصهای کشوری مقایسه  و تحلیل شد. همچنین در خصوص ارتقاء محورهای اصلی برنامه ترویج زایمان طبیعی از قبیل مدیریت و نظارت بر برنامه، توانمندسازی ارائه دهندگان خدمت، توانمندسازی مادران باردار و انگیزش ارائه دهندگان خدمت، ترویج زایمان بی درد و تکریم مادر باردار و فرهنگ سازی بحث و تبادل نظر شد.
خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 374 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر