بررسی چالشهای روابط ایران و آمریکا در دوره دانشافزایی اساتید
دوره دانش افزایی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع بررسی چالش های روابط ایران و امریکا با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه، دوره دانش افزایی استادان با موضوع بررسی چالش های روابط ایران و امریکا با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و محمد جمشیدی؛ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران بیست و چهارم آذر ۱۳۹۹ در سالن اجتماعات شهید یاسینی مرکز همایش های رازی دانشگاه برگزار شد.
در این دوره به بررسی علمی روند تحولات سیاست خارجی امریکا در قبال منطقه و ایران و نیز اهداف امریکا از سیاست اعمال فشار علیه ایران به بهانه های مختلف هسته ای حقوق بشر و حضور منطقه ای پرداخته شد.
در این نشست تاکید شد که با توجه به اهمیت و جایگاه منطقه از لحاظ جغرافیای سیاسی و بحران آفرینی های مستمر غربیها در این منطقه، ایجاد موازنه و قدرت بازدارندگی و نیز توسط ایران ضرورتی انکارناپذیر است که بارها از زبان تحلیلگران برجسته غربی نیز به آن اشاره شده است و لذا چالش های ایران و امریکا که نتیجه نگاه هرکدام به منافع راهبردی خویش است استمرار خواهد داشت که البته دیدگاههای مختلفی برای نوع مواجهه ایران برای تامین منافع ملی توسط جریان های گوناگون سیاسی وجود دارد که عملیاتی نمودن هرکدام از این تفکرات نتایج متفاوتی را به دنبال خواهدداشت.
در این جلسه با بحث و تبادل نظر و پرسش و پاسخ پیرامون موضوع به پایان رسید. این دوره نود و هشتمین دوره دانش افزایی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران به شمار می آید.
نود و هفتمین دوره دانش افزایی استادان نیز با موضوع «روشنفکری در عصر حاضر» به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و ابوالفضل روحی؛ عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) هجدهم و بیست ودوم آذر ۱۳۹۹ برگزار شده بود.
در این دوره که برای نخستین بار به موضوع جریانات روشنفکری در ایران و غرب تحت عنوان دوره های دانش افزایی پرداخته شد با تعریف ویژگی ها و مشخصه های روشنفکری و روشنفکرنمایی، به شروع و خاستگاه روشنفکری و روشنفکران در غرب و ایران اشاره شد و دیدگاههای چندین شخصیت مطرح روشنفکری از جمله لوتر، اسپینوزا و ... از غرب و سیدجمال الدین اسدآبادی، اقبال لاهوری، دکتر شریعتی و... از شرق مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
بخش اول این دوره به مدت ۸ ساعت برگزار شد و بخش تکمیلی آن به منظور بررسی سایر شخصیت هایی که به عنوان روشنفکر مطرح هستند و جریان های داخلی منبعث از آنها در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.
دفعات مشاهده: 519 بار |
دفعات چاپ: 5 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر