اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی؛ صحنه وفاق و همدلی ایران اسلامی؛ برای تحقق اهداف سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/9/28 |
بازدید رئیس دانشگاه؛ معاون بهداشت و رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان شهریار انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار؛ پایش طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان شهریار با تشکیل جلسه اعضای قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا شهرستان شهریار با حضور رییس دانشگاه؛ معاون بهداشت و رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ایران، فرماندهان سپاه نواحی مقاومت شهریار و اندیشه، مدیر شبکه بهداشت و درمان؛ معاون بهداشتی شبکه و کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهریار روز چهارشنبه ۱۹ آذر انجام شد.
در این جلسه گزارش اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مدیریت و کنترل اپیدمی بیماری کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور؛ به ویژه  فعالیت تیم های مراقبتی و نظارتی توسط آقای دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار و کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه ارائه شد.
گزارش مشروح  اقدامات انجام شده در حوزه حمایتی توسط فرماندهان سپاه ناحیه های مقاومت این شهرستان ارائه گردید.
دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر اهمیت خدمات و اقدامات انجام شده در راستای مدیریت پیشگیری و درمان بیماری کووید۱۹؛ اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را صحنه وفاق و همدلی برای رسیدن به اهداف سلامت در کشور معرفی کرد.
وی افزود: این طرح بدون شک ثمرات ارزشمند و تأثیرگذاری در پی خواهد داشت، چرا که در آغاز پاندمی بیماری کووید ۱۹ بدلیل ماهیت بیماری و شیوع آن؛ بیشترین تمرکز و سرمایه گذاری روی حوزه درمان انجام شده اما در اجرای این طرح  علاوه بر درمان ، پیشگیری، آموزش و فرهنگ سازی نیز مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع اعضای قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا شهرستان شهریار، اظهار داشت: اجرای این طرح در بسترهای متفاوت، با روش های اجرایی متفاوت برای دستیابی به اهداف تعیین شده انجام شده و بنا بر امکانات و زیرساخت های موجود در هر شهرستان  و همچنین عوامل دیگری مانند شرایط اقتصادی، فرهنگی و ... ممکن است تفاوت هایی در نحوه برنامه ریزی و اجرای این طرح وجود داشته باشد اما بدون شک این برنامه بر پایه  تعامل و همکاری بین سازمان ها و نهادی های مردمی و شهروندان اجرا می شود. و دستاوردهای آن برای تکمیل ساختار شبکه های بهداشت و درمان بخصوص در شهرهای بزرگ و مناطق پرجمعیت مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه ضمن اشاره به آغاز برنامه مراقبت و پیگیری بیماران مبتلا به کرونا قبل از اعلام طرح شهید سلیمانی؛ بر تحکیم مبانی اجرایی طرح تاکید کرد.
دکتر طباطبایی؛ رئیس بسیج جامع پزشکی دانشگاه ایران ؛ احصاء و الگوبرداری از روش های اجرایی موفق را یکی از راه های  تحقق سریع تر اهداف این طرح معرفی نمود.
در این جلسه وضعیت موجود و چالش های پیش رو در اجرای برنامه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و رئیس و معاون بهداشت دانشگاه؛ توضیحات و راهکارهای لازم در جهت رفع موانع و ارتقائ خدمات را ارائه دادند.
در ادامه این برنامه؛ رئیس دانشگاه، معاون بهداشت و رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه با حضور در مرکز منتخب غربالگری و درمان سرپایی کرونا مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت شهید سهراب علی بخشی شهریار؛فعالیت ها و نحوه ارائه خدمت در این مرکز را مورد بازدید قرار دادند.
رئیس دانشگاه ایران و تیم بازدید کننده؛ اقدامات و فعالیت های انجام شده در راستای مدیریت کنترل کووید ۱۹ در شهرستان شهریار؛  را ارزشمند و حائز اهمیت برشمردند.

دفعات مشاهده: 1919 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر