دیدار رئیس دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت محمد رضایی کرمانجانی

| تاریخ ارسال: 1399/9/29 |
دیدار رئیس دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت محمد رضایی کرمانجانی
باز هم شهید راه خدمت، خدمت در راه حفظ سلامت مردم، مردمی که این روزها زندگیشان با ترس و نگرانی به آلوده شدن ویروس وحشی کرونا گره خورده، اما خیلی ها هنوز آن را جدی نمی گیرند.
محمد رضایی کرماجانی، جوان ۲۵ ساله ای که کمتر از یکسال از ازدواجش می گذرد، او در بخشICU  بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) که این روزها مرکز بستری بیماران کروناست به عنوان بهیار خدمت می کرد.
پدرش می گفت آنقدر به کارش علاقه داشت که بعد از یکی دوبار دست و پنجه نرم کردن با کرونا به محض اینکه کمی بهتر می شد باز به محل کار خود می رفت، زیرا معتقد بود که می تواند خدمتی به بیماران انجام دهد و اگر او و امثال او این کار را نکنند، پس چه کسی باید به داد بیماران کرونایی برسد.
پدرش گفت محمد همیشه می گفت اگر حتی در این راه جان خود را از دست دهد برایش اهمیتی نداشت زیرا کمک به بیماران و درمان آنها ارزشش بیشتر از جان اوست و بالاخره برای چندمین بار مبتلا به کرونا شد، این بار سخت تر از دفعات قبل، زیرا که بسیار خسته بود، خسته از مردمی که دغدغه تمام شبهای او و همکارانش بودند ولی محمد و سایر همسنگرانش دغدغه ای برای مردم نبودند. در آخر این سرباز راه سلامت با تمام عشق و علاقه اش برای خدمت به مردم در روز ۱۸ آذر ۹۹ توان مقابله با ویروس را از دست داد و جان به جان آفرین تسلیم کرد تا شهد شهادت را گوارای وجودش کند.
پس از گذشت چند روز از شهادت شهید مدافع سلامت محمد رضایی، دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به همراه دکتر حدیقی دبیر ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه، البرزی جانشین مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، دکتر قنبری مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد و دکتر یزدان یار معاون سیاسی انتظامی فرماندار با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.
در این دیدار دکتر کوهپایه زاده به خانواده این شهید از دست دادن عضو جوان و پر شور خانواده شان تسلیت و تبریکی هم به منظور اینکه این جوان فداکار آنقدر نزد خدا عزیز بود که خداوند مهربان مقام شهادت را به او عطا کرد، گفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از وحشی بودن این ویروس و اینکه گاهی بعضی ها را مبتلا می کند اما به راحتی درمان می شوند و بعضی ها را به طرز عجیبی گرفتار می کند که باعث مرگشان می شود اشاره کرد و گفت: ما افرادی را دیده ایم که با توجه به ابتلا به کرونا علائم شدید ندارند و پس از مدتی به زندگی عادی برمی گردند، اما کسانی را هم به گونه ای مبتلا می کند که توان زندگی را از فرد می گیرد.
وی در خصوص سایر شهدای مدافع سلامت که در راه دفاع از سلامت مردم، جان خود را فدا کردند سخنانی بیان کرد و آرزو کرد که ان شاالله به یاری خداوند و تلاش تمام پرسنل زحمتکش بهداشت و درمان و سایر ارگانها و نیز همکاری مردم این ویروس منحوس به زودی ریشه کن شود.
وی از مردم گرانقدر خواست بیشتر با حوزه سلامت همکاری کنند تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان بخاطر این بیماری نباشیم و ضمنا اشاره ای به دغدغه تمام پرسنل بهداشت و درمان برای عبور از شب یلدا کرد و گفت: این روز ها حرف از عدم برگزاری دورهمی ها در شب یلداست که اگر مردم فهیم ما آن را جدی بگیرند و به صورت مجازی برگزار کنند مشکلی نخواهیم داشت اما اگر رعایت نکنند به احتمال بسیار زیاد شاهد موج بعدی همه گیری کووید ۱۹ خواهیم بود، پس خواهشا توصیه های بهداشتی را جدی بگیرید.
در پایان دکتر کوهپایه زاده لوح یادبود و هدایایی را به پاس خدمات و زحمات آن شهید گرانقدر تقدیم خانواده ایشان کرد.

تهیه خبر : جلیل موحد مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد

دفعات مشاهده: 761 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر