شب یلدای سرمه ای در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/9/29 |
شب یلدای سرمه ای در دانشگاه علوم پزشکی ایران
شب یلدای سرمه ای با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران و کانون دانشجویی شعر و ادب هیوا برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مفداایران؛ دکتر یوسف شفائی؛ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با  اعلام این خبر، گفت: امسال با همکاری کانون‌های مختلف دانشجویی به مناسبت روز پرستار و همچنین شب یلدا، مراسم و مسابقاتی در سطح دانشجویی تدارک دیده شده و «شب شعر سرمه۴» شنبه بیست و نهم آذر از ساعت ۱۷ الی ۲۰:۳۰ در فضای مجازی با عنوان شب یلدای سرمه ای با همکاری کانون دانشجویی شعر و ادب هیوا برگزار می شود.
وی افزود: حافظ خوانی و شعرخوانی شاعران مدعو و دانشجویان شرکت کننده، برگزاری مسابقه و اجرای موسیقی توسط گروه کانون موسیقی صبا از برنامه های شب یلدای سرمه ای است.
دکتر شفائی در ادامه با تبریک فرارسیدن روز پرستار، گفت: مسابقه خاطره نویسی از روزهای کرونایی ویژه دانشجویان پرستاری و مسابقه پادکست شاهنامه خوانی ویژه عموم دانشجویان از سوی اداره فوق برنامه معاونت فرهنگی و برگزاری طرح «لبخند یلدایی» برای تهیه و توزیع کیف و نوشت‌افزار میان دبستانی‌های روستاهای چهارمحال و بختیاری به همت کانون جهادی سفیران نور از دیگر برنامه های معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 520 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر