رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام روز پرستار مطرح کرد حمایت های قانونی برای تغییر وضعیت شغلی پرستاران

| تاریخ ارسال: 1399/9/30 |
حمایت های قانونی برای تغییر وضعیت شغلی پرستاران
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام روز پرستار مطرح کرد
حمایت های قانونی برای تغییر وضعیت شغلی پرستاران
دکتر جلیل کوهپایه زاده در پیام تصویری خود به مناسبت روز پرستار رسیدگی به مشکلات معیشتی و حمایت های قانونی برای تغییر وضعیت شغلی پرستاران را از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی ایران دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام تصویری خود به مناسبت روز پرستار اظهار کرد: همواره ارزش کار پرستاران مشخص بوده اما در این روزهای کرونایی این ارزش برای مردم نمایان تر شده است.
وی افزود: کرونا ویروس توانسته در کنار همه نگرانی ها و مشکلاتی که ایجاد کرده، ارزش برخی مشاغل از جمله پرستاری را بیش از پیش نشان دهد.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به دغدغه پرستاران در مورد تغییر وضعیت شغلی، خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران تلاش می کنیم، علاوه بر رسیدگی به مسائل معیشتی، با حمایت های قانونی به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کنار پرستاران باشیم.
دکتر کوهپایه زاده در پایان با یاد شهدای پرستار مدافع سلامت، گفت: امیدوارم در این روزهای سخت شما پرستاران مثل همیشه با تمام قوا در کنار تیم پزشکی، بهتر از گذشته تلاش ارزشمندتان را برای نجات جان بیماران و سلامتی مردم ادامه دهید.

دفعات مشاهده: 1048 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر