بیمارستان شهدای یافت‌آباد؛ فداکاری مستدام

| تاریخ ارسال: 1399/9/30 |
بیمارستان شهدای یافت‌آباد؛ فداکاری مستدام
۱۰ ماه از اعلام رسمی ورود ویروس کرونا به ایران می‌گذرد. ۳۰۰ روز همراه با بیم از دست دادن سلامتی و جان خود و عزیزانمان گذشت و روزهایی را تجربه کردیم که آمار رسمی مرگ و میر روزانه از ۴۰۰ نفر هم فراتر رفت. در این بین، کادر درمان از جمله پرستاران اوضاع دشوارتری را تجربه کرده‌اند؛ وضعیتی که یک بحرانِ ناگهانی برای جامعه و نظام سلامت بود و همچنان هم ادامه دارد. حالا چند روزی است که اوضاع کمی آرام‌تر شده است؛ اما بیم اوج‌گیری دوبارۀ بیماری پس از مراسم شب یلدا، همه را می‌ترساند؛ همه، جز آنها که تصمیمی برای تعطیلی دورهمی‌هایشان ندارند. در آستانه روز پرستار و شب یلدا، نگاهی انداخته‌ایم به وضعیت این روزهای بیمارستان شهدای یافت‌آباد - به عنوان نخستین سانتر کرونایی تهران - و حال و روز کادر درمان و پرستاران آن.
منبع: خبرگزاری ایسنا

دفعات مشاهده: 2897 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر