حضور ارزشمند پرستاران در دوران کرونا؛ جلوه ای از ایثار و فداکاری

| تاریخ ارسال: 1399/10/1 |
حضور ارزشمند پرستاران در دوران کرونا؛ جلوه ای از ایثار و فداکاری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: حضور ارزشمند پرستاران در دوران کرونا جلوه ای از ایثار و فداکاری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س)، سی ام آذر ۱۳۹۹ در مرکز آموزشی درمانی فیروزگر حضور یافت و از زحمات پرستاران این مجموعه تقدیر کرد.
دکتر کوهپایه زاده روز پرستار را تبریک گفت و عنوان کرد: ما در این شرایط بحرانی نماد دیگری از حضور ارزشمند پرستاران را شاهد هستیم که با ایثار و فداکاری در این چند ماه از جان خود گذشتند و خدمات شایسته ای را ارائه کردند.
وی با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی ایران چهار و هزار ۸۰۰ پرستار فعالیت دارند، افزود: ما هم به عنوان پشتیبان تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات آنها به کار خواهیم گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از جبران افزایش حقوق مدافعان سلامت و  تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی خبر داد و افزود: امیدوارم بتوانید در ادامه مسیر با کمترین آسیب خدمت کنید.
دکتر کوهپایه زاده ابراز داشت: باید بیش از گذشته به کادر درمان به ویژه پرستاری توجه و از زحمات آنها قدردانی شود.
در پایان با اهداء لوح از خدمات تیم پرستاری مرکز آموزشی درمانی فیروزگر تقدیر شد.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 2639 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر