معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد راه اندازی ۵۲ مرکز موقت در طرح شهید سلیمانی

| تاریخ ارسال: 1399/10/1 |
راه اندازی ۵۲ مرکز موقت در طرح شهید سلیمانی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد
راه اندازی ۵۲ مرکز موقت در طرح شهید سلیمانی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی ۵۲ مرکز موقت مراقبت مبتلایان کرونا ویروس در طرح شهید سلیمانی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: از ابتدای آذر ۱۳۹۹ و آغاز طرح شهید سلیمانی پنجاه و دو مرکز موقت با همکاری بسیج، امور مساحد و شهرداری ها در غرب و شمال غرب تهران و پنج شهرستان شهریار، بهارستان، شهرقدس، رباط کریم، ملارد و قدس راه اندازی شده اند که مسئولیت بررسی وضعیت اطرافیان در تماس با فرد مبتلا از جمله خانواده، دوستان و همکاران وی را بر عهده دارند.
وی با اشاره به تحویل کیت تست تشخیص سریع کرونا به دانشگاه های علوم پزشکی کشور، افزود:  انجام تست تشخیص سریع کرونا از دیگر خدماتی است که به منظور شناسایی سریع مبتلایان در این مراکز موقت انجام می شود.
دکتر عشرتی گفت: تعداد مراکز متخب کووید ۱۹ نیز در حال حاضر به سی و دو مرکز رسیده که در قالب مراکز ۱۶ ساعته فعالیت دارند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: در مراکز متخب فقط افرادی که دارای علایم بیماری هستند، پذیرش می شوند. ضمنا پیگیری حال افراد مبتلای قطعی بر اساس آزمایش PCR به عهده کارشناسان این مراکز است.
برای اطلاع از نشانی مراکز موقت
اینجا و مراکز منتخب اینجا  کلیک کنید.
تهیه و تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 3617 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر