دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید صدوقی یزد در مسیر همکاری

| تاریخ ارسال: 1399/10/2 |
دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید صدوقی یزد در مسیر همکاری
دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید صدوقی یزد به منظور هم افزایی و استفاده مشترک از توان آموزشی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره این تفاهم نامه گفت: این همکاری در زمینه آموزشی، پژوهشی و فناوری به ویژه در بخش‌های نانو، طب بازساختی و سلول‌های بنیادی و ناباروری است، تا از توان آموزشی و پژوهشی مشترک برای ارتقا آموزش و پژوهش دو دانشگاه استفاده بهینه شود.
دکتر کوهپایه زاده این تفاهم نامه را فرصت مغتنمی برای فراهم ساختن امکان استفاده مشترک از خدمات تخصصی، اطلاعات، داده‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی طرفین دانست و افزود: مواردی چون برگزاری دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی و راه اندازی رشته‌های جدید آموزشی و اجرای دوره‌های علمی و کاربردی مرتبط با نیازهای فناوری کشور، ارائه خدمات مشاوره‌ای و همکاری مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی در قالب انجام طرح‌های پژوهشی بنیادی، کاربردی، توسعه‌ای و راهبردی در زمینه موضوعات مورد نیاز طرفین، همکاری در طراحی و برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌ها و نشست‌های مشترک علمی و پژوهشی و نیز حمایت مالی و اجرایی در زمینه چاپ و انتشار کتب و مقالات حاصل از نتایج طرح‌های تحقیقاتی و نوآورانه از موضوعات همکاری های مشترک در این تفاهم نامه است.
گفتنی است این تفاهم نامه از تاریخ امضاء و مبادله به مدت پنج سال معتبر است که در صورت تمایل و تداوم فعالیت‌های مشترک، قابل تمدید است.
تهیه و تنظیم: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر