سالانه ۲۰۰ هزار نفر در کشور به درمان سوختگی نیاز دارند

| تاریخ ارسال: 1399/10/2 |
سالانه ۲۰۰ هزار نفر در کشور به درمان سوختگی نیاز دارند
یک فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت، سالانه ۲۰۰ هزار نفر در کشور به درمان سوختگی نیاز دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدجواد فاطمی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نفر در سال نیاز به درمان سوختگی دارند، اظهار کرد: سالانه بین ۲۸ هزار تا ۳۰ هزار نفر در بیمارستان‌های سوختگی سراسر کشور با سوختگی نوع شدید بستری می‌شوند ضمن آنکه حدود ۶ یا ۷ برابر این عدد نیز سالانه با فرم های سوختگی متوسط و کم به صورت سرپایی به بیمارستان‌ها و کلینیک‌های عادی مراجعه می‌کنند.
وی با بیان اینکه مردم توجه کنند که اگر دچار سوختگی شوند تا آخر عمر گرفتار این موضوع خواهند بود، افزود: با توجه به شروع فصل سرما و استفاده از وسایل گرمایشی، خطرات سوختگی در این فصل افزایش پیدا می کند.
دکتر فاطمی با اعلام این مطلب که تعداد سوختگی در کشور ۸ برابر نرم جهانی است، اظهار کرد: ایران جزء کشورهای است که سوختگی در آن بسیار شایعه بوده و این شایع بودن سوختگی به دلیل عدم استانداردسازی، عدم آموزش و فرهنگسازی لازم در این زمینه است.
وی با ابراز تاسف از اینکه در کشور ما بچه‌ها بیشتر می‌سوزند، عنوان کرد: در پیشگیری از سوختگی باید قانون‌گذاری شود تا استانداردسازی انجام گیرد و استانداردسازی به این معنی که خانه، مدرسه، محل کار، ماشین و ... باید ایمن باشند تا خطرات آتش سوزی وجود نداشته باشد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: اگر استانداردها را رعایت کنیم خطر سوختگی بسیار کاهش پیدا می‌کند و مهمترین اقدام در پیشگیری از سوختگی، استانداردسازی است زیرا شایعه‌ترین علت سوختگی که سبب بستری افراد در بیمارستان‌ها می‌شود، استاندارد نبودن سیستم‌های گازسوز است که در این زمینه تولیدکنندگان و دستگاه‌های نظارتی مقصر هستند.

دفعات مشاهده: 378 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر